📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Najlepszy jest gest dzieciaka na końcu w stylu 'Bardzo Ciebie przepraszam, mój stary to idiota"

Dzieciaki wyrosną na ludzi, rozgarnięte są. Choć to pewnie nie pierwsza ich interwencja i próba ratowania dupy ojca-frustrata.
Ciekaw jestem czy ten knypek taki karzeł czy tamten koleszka taki Goliat czy może jednak jedno i drugie

szwarc_one napisał/a:
Ciekaw jestem czy ten knypek taki karzeł czy tamten koleszka taki Goliat czy może jednak jedno i drugie
Cytat:
Nadwozie samochodu Porsche Cayenne w wersji 958 S 3.0 Hybrid posiada następujące wymiary: 4846 mm długości, 1939 mm szerokości, 1705 mm wysokości, a rozstaw osi mierzy 2896.
Mały sięga tak pi razy drzwi max do podsufitki.
Czyli mały mały 165cm max.
Tamten drugi ma spokojnie ponad 190cm a nawet bliżej 2 metrów.
pfefe napisał/a:
Najlepszy jest gest dzieciaka na końcu w stylu 'Bardzo Ciebie przepraszam, mój stary to idiota"
Jak bym Suchotnika Tuska widził !
"My z ojcem od początku wiedzieliśmy że to lipa"po czym zabraliśmy go do samochodu.
Ze dwa razy też się tak naciąłem. Na szczęście nie dostałem po łypie, bo nigdy nie wychodzę bez chociażby gazu czy kastetu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie