Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
k................a 2014-03-15, 21:29
kubczyk napisał/a:

Krnąbrna parówo - każdy ma jakieś hobby, zainteresowania. Lepsze to niż siedzenie na kanapie, picie piwa i wp🤬lanie chipsów. Jak się nie podoba to wielebny c🤬j Ci w dupę, Po co jesz raz chleb a raz kiełbasę skoro i tak się zesrasz? Proponuje zamieszkać w beczce i się zastanawiać po c🤬j...

Co za tępa pała z Ciebie...
Czy ja napisałem "po c🤬j rysować"?
Czy może "po c🤬j rysować takie zdjęcie"?
A tym siedzeniem na kanapie i piciem piwa to już totalnie mnie rozj🤬eś. To, że szukam sensu w rysowaniu takiej fotki oznacza automatycznie, że siedzę na dupie i nic nie robię. Nie mam pasji i zainteresowań, bo nie podoba mi się, że ktoś narysował zdjęcie...
Niech narysuje te osoby w innej kombinacji, stojące itp itd, a nie odzwierciedlenie zdjęcia.

Życzę miłego wyj🤬ia w dupę w ten piękny sobotni wieczór.
Zgłoś
glem 2014-03-15, 22:44
tak na marginesie-to laska rysuję
Zgłoś
trEBorek 2014-03-15, 23:29
Rysowałem kiedyś kredką. To FAKE!!!!
Zgłoś
T................a 2014-03-16, 21:28
O Kurskim zapomniał.
Zgłoś