Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bójka w Tychach. Czterech mężczyzn pobiło się na torowisku dworca głównego w Tychach. Musiała interweniować straż miejska. Ściągnięto pobitego z torowiska na kilka sekund przed nadjeżdżającym pociągiem...

Gdyby nie spóźniające się pociągi być może mielibyśmy "hard"

Zgłoś
z................3 2013-09-13, 13:17 3
i tak powinno sie robić z naj🤬ymi typami co chodzą i zaczepiają bo myślą ze wszystko im wolno , piwko dla tych panów !!!! nawet krata
Zgłoś
xczyzux 2013-09-13, 16:10
za Tychy piwko
Zgłoś
t................a 2013-09-13, 16:51
nie byłoby harda, bo koleś nie siedział na torach po których jechał pociąg. Jestem ekspertem
Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2013-09-13, 16:54 4
markop4321 napisał/a:

Nie ma harda, bo pociąg był zły i szyny też były złe.

Nie tak to szło!

podpis użytkownika

Zgłoś
kompik 2013-09-13, 17:14 1
Dostali wpier*ol bo przejście zabronione a oni idą.
Zgłoś
Zgrzytek 2013-09-13, 17:28
Widziałem to wiecej niż raz i twierdzę, że c🤬ja, a nie hard bo pociąg jechał po innym torze.
Zgłoś
m................0 2013-09-13, 17:48 3
mare30ks , wydaje mi się, że to właśnie tych dwóch, którzy dostali wp🤬l szukali boruty, więc wg mnie bardzo dobrze zrobili
Zgłoś
emptypants 2013-09-13, 18:22
Tak się kończy przechodzenie w miejscach, gdzie jest to zabronione
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-09-13, 18:34
Gdyby ten koleś został tam na torach to i tak nic by mu się nie stało a dlaczego ?
Ano dlatego k🤬a że pociąg jechał innym torem , tym który poszkodowany i strażnik mieli za plecami .
Ale nie k🤬a media zrobiły z tego iście bohaterską akcje .

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
dnl 2013-09-13, 18:34
mnie to wyglada na sokistow a nie miejskich, trzeba przyznac, ze zareagowali naprawde szybko
Zgłoś
yogi 2013-09-13, 18:53
Cytat:

Mając taki dowód każdy prokurator który nie jest poj🤬ą świnią powinien to zakwalifikować jako podwójne usiłowanie zabójstwa, to nie był zwykły plaskasz czy plomba tylko nap🤬lanie lezącego człowieka, do tego jednego zostawili na torach

ale znając polskie prawo będzie pobicie albo jakieś przekroczenie obrony koniecznej czy inne gówno
oczywiście jakby taki wp🤬l dostał sędzia czy prokurator czy ich rodzina to kolesie długo by z pierdla nie wyszli.

chociaż po polsku napisz
Zgłoś
NcLR 2013-09-13, 19:08
Kolesiowi skakali po głowie, okopali itd. Przyjechała straż miejska i go zakuli hahah:D
Zgłoś
asdffdsa12 2013-09-13, 19:57
moim zdaniem podbiegając do tego śmiecia powinni mu po drodze wykrzyczeć prawa i wlecieć mu z buta na ryj z takiego powodu, że nie dostosował się do poleceń mundurowego i musiał użyć argumentu siły by go powalić na ziemię i dodałbym jeszcze, że zatrzymany stawiał opór oraz obrażał funkcjonariuszy, a sama sytuacja zagrażała życiu poszkodowanemu więc do tego powinni użyć paralizatora bądź teleskopówki
Zgłoś
p................i 2013-09-13, 21:54
pobitego też skuli .... no ja pier
Zgłoś
S................i 2013-09-14, 1:16
Coś mi się wydaje, że to nie straż miejska, tylko sok-iści (służba ochrony kolei). Oni są bardziej wysportowani i mniej obojętni od straży miejskiej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie