Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
janlew 2021-04-01, 19:42 10
Quassar napisał/a:

Nacjonalizm to największa zaraza.

Głupiś!!!
Tak szydostwo wmawia. W Afryce krajów prawie nie ma, a mordują się że masakra. Brazylia krajem jednym jest i tak samo. Nasza łacińska cywilizacja mówi jasno, kochasz w tej kolejości:
- Boga (a to często znaczy znaczy swoje życie i bliskich)
- Rodzine
- Miasto/Kraj/Ojczynę
- Swoją cywilizacje
- Swoją rasę (człowiek) [ tu mi się często miłość wyczerpuje]
- Swój gatunek (człowiek)
- zwierzęta
- rośliny/naturę
- kamienie
- Lgtb, femininaziolki, aborterki, szydzi, isis, globaliści, oraz reszta lewactwa i podobnych śmieci
...a to że jakiś artysta malarz socjalista się na żydów wk🤬ił nie zmienia stanu rzeczy!
Zgłoś
petru23 2021-04-01, 21:57 1
Podobno będzie można kupić włosy i zęby na wagę.
Zgłoś
NiemiecWaszPan 2021-04-01, 22:01 3
Te chrupiące precle z PIECA wyglądają smakowicie. Ogólnie spoko promo, brakuje tylko jakiejś zniżki na mydełko z żydowskiego tłuszczu.

Zgłoś
tfujdiler 2021-04-01, 22:16
Niemcy się nie p🤬lą z podludźmi jewagas.com/de/
Zgłoś
Marcin360360 2021-04-01, 22:45 1
niemieckie odpady drugiej kategorii dla ludzi z europy środkowo wschodniej? Nie dziękuję mam rozum i nie jestem psem.
Zgłoś
NiemiecWaszPan 2021-04-01, 23:05 2
Marcin360360 napisał/a:

niemieckie odpady drugiej kategorii dla ludzi z europy środkowo wschodniej? Nie dziękuję mam rozum i nie jestem psem.

Fakt. Były badania udowadniające, że niemiecki szajs produkowany na polski rynek jest gorszej jakości, jak ten sam niemiecki szajs eksportowany na inne rynki. Mniej orzechów i czekolady w czekoladzie, czipsy smażone na oleju palmowym zamiast roślinnego, Ten sam proszek do prania w PL usuwa gorzej plamy, itp, itd... Polaczki na każdym kroku dymane przez Niemców...
Zgłoś
pnaj 2021-04-01, 23:53
Halman napisał/a:

jak by ktoś nie wiedział to mein kampf jest za free po polsku w internecie w pdfie... zacząłem to męczyć ale po około 20 stronach wymiękłem, był kretynem.

Próbowałem to czytać i potwierdzam straszny gniot. Warty czytania jest dodatek pod koniec książki, który w sumie wyjaśnia dlaczego niemcy poszli za tym świrem i tak namiętnie tępili żydów. Z tego co pamiętam to mowa m.in. było, że żydzi przejęli dużą część majątków i ziemi, którą potem niemcy musieli wynajmować pod uprawę...
Zgłoś
notak 2021-04-01, 23:56 1
mam wyj🤬e na niemieckiego lidla,
bardzo mało polskich towarów, podatki płacą kosmitom a towary gorsze gatunkowo niż w innych krajach,
r🤬ają na potęgę, ale jak kto lubi
Zgłoś
Centurionero 2021-04-02, 1:19
Piwo Pisswaser od razu wiedziałem, że to fake, bo naród który słynie z piwska w życiu by nie pozwolił na taką nazwę piwa. Pasiaki obozowe nie pasują do poprawności politycznej niemieckiej Unii na tyle, że nawet w aktualnych podręcznikach do historii są wycinane.
Zgłoś
RuskiCiągnik 2021-04-02, 4:53
Dział marketingowy ma poczucie humoru
Zgłoś
a................p 2021-04-02, 11:48
pnaj napisał/a:

Próbowałem to czytać i potwierdzam straszny gniot. Warty czytania jest dodatek pod koniec książki, który w sumie wyjaśnia dlaczego niemcy poszli za tym świrem i tak namiętnie tępili żydów. Z tego co pamiętam to mowa m.in. było, że żydzi przejęli dużą część majątków i ziemi, którą potem niemcy musieli wynajmować pod uprawę...

Co znaczy, że przejęli? Wykupili, bo może byli zaradniejsi. Ze 20 lat temu słuchałem opowieść naj🤬ego dziadka ze wschodu Polski, który wspominając czasy swojej przedwojennej młodości klął na Żydów. Później przyznał, że u Żydów wszystko było lepsze. Rzemieślnicy, szkoły, bardziej sobie pomagali, nawet mniej się zdradzali itp. Wyszło na to, że nienawidził ich z zawiści. Myślę, że wszędzie u podstaw antysemityzmu była zwykła ludzka zawiść. Bo jak to, że Żyd ma, a ja nie? Odebrać i zaj🤬! Mój los się od tego nie poprawi, ale jaka satysfakcja!
Zgłoś
Radbug 2021-04-02, 14:29
Już nie pierwszy raz robią taką promocje.

Kiedyś, na początku XX wieku, rozdawali takie pasiaki cyklicznie co 20 lat.

sadistic.pl/tymczasem-w-niemieckim-lidlu-vt489895.htm
Zgłoś
rafcio760 2021-04-02, 20:34 1
W Lidlu zawsze było jakoś inaczej....
Zgłoś
Krak 2021-04-03, 14:02
Pumboleo napisał/a:

Ta obozowa piżama wygrywa wszystko

A Ty uwierzyłeś w ten prima aprillisowy żart?
Zgłoś
Smagalas 2021-04-03, 22:45
hahaha, ja się uśmiałem, takie "żarciki" robią sobie zwykłe kurewki od marketingu i reklamy, To że to tutaj widzę jest dowodem na skuteczność takirgo gówna. Brawo ;D J🤬 to po całości!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie