👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niemieckie odpady drugiej kategorii dla ludzi z europy środkowo wschodniej? Nie dziękuję mam rozum i nie jestem psem.
Marcin360360 napisał/a:
niemieckie odpady drugiej kategorii dla ludzi z europy środkowo wschodniej? Nie dziękuję mam rozum i nie jestem psem.
Fakt. Były badania udowadniające, że niemiecki szajs produkowany na polski rynek jest gorszej jakości, jak ten sam niemiecki szajs eksportowany na inne rynki. Mniej orzechów i czekolady w czekoladzie, czipsy smażone na oleju palmowym zamiast roślinnego, Ten sam proszek do prania w PL usuwa gorzej plamy, itp, itd... Polaczki na każdym kroku dymane przez Niemców...
Piwo Pisswaser
od razu wiedziałem, że to fake, bo naród który słynie z piwska w życiu by nie pozwolił na taką nazwę piwa. Pasiaki obozowe nie pasują do poprawności politycznej niemieckiej Unii na tyle, że nawet w aktualnych podręcznikach do historii są wycinane.

Już nie pierwszy raz robią taką promocje.
Kiedyś, na początku XX wieku, rozdawali takie pasiaki cyklicznie co 20 lat.
sadol.pl/tymczasem-w-niemieckim-lidlu-vt489895.htm
Kiedyś, na początku XX wieku, rozdawali takie pasiaki cyklicznie co 20 lat.
sadol.pl/tymczasem-w-niemieckim-lidlu-vt489895.htm
Pumboleo napisał/a:
Ta obozowa piżama wygrywa wszystko
A Ty uwierzyłeś w ten prima aprillisowy żart?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie