Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
l................3 2013-05-06, 12:53
mądry piesek!
Zgłoś
florianno 2013-05-06, 12:55
Pies Osrał
Zgłoś
Jad Kiełbasiany 2013-05-06, 13:04
Całą Wiejską wyj🤬 w kosmos, wyplenić sowieckie korzenie i zbudować nowy system od początku... Szkoda, że nie ma w Polsce osoby, która byłaby na tyle kompetentna i miała jaja, by to zrobić... ;/

podpis użytkownika

Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i c🤬j!
Zgłoś
m................4 2013-05-06, 13:14 6
Do Jad Kiełbasiany i innych
Najpierw Macierewicz chciał zdekomunizować system za rządów Jana Olszewskiego w 1992, ale nie wiem czy słyszałeś o Nocnej Zmianie, jeśli nie to poczytaj sobie, nawet film powstał, i obalili ten rząd z Tuskiem na czele zresztą... A w 2005? Kaczyński zaczął robić lustracje i co wtedy się stało? TVN i cała reszta mainstreamu który po brzegi jest wypchany byłymi działaczami PRL, zrobił tak skuteczną propagandę, że sam do końca nie wiesz czemu nie lubisz Kaczora i czemu jego rządy, które trwały tylko 2 lata były takie beznadziejne jak się mówi.
Zgłoś
RustyRat 2013-05-06, 13:18 8
Zgłoś
ypsilanti 2013-05-06, 14:07 4
michau94 napisał/a:

Najpierw Macierewicz chciał zdekomunizować system za rządów Jana Olszewskiego w 1992, ale nie wiem czy słyszałeś o Nocnej Zmianie, jeśli nie to poczytaj sobie, nawet film powstał, i obalili ten rząd z Tuskiem na czele zresztą... A w 2005? Kaczyński zaczął robić lustracje i co wtedy się stało? TVN i cała reszta mainstreamu który po brzegi jest wypchany byłymi działaczami PRL, zrobił tak skuteczną propagandę, że sam do końca nie wiesz czemu nie lubisz Kaczora i czemu jego rządy, które trwały tylko 2 lata były takie beznadziejne jak się mówi.

Macierewicz tak się nadaje do dekomunizacji jak i do wyjaśniania kastrastrof lotniczych. Przykład jego pracy to raport z likiwdacji WSI, który naraził wielu agentów poza granicami plus kompletnie rozyspał naszą siatkę wywiadowczą. Ok, WSI było c🤬jowe to fakt i powinno się je rozwiazać, ale nie tak. Czyli nie wykorzystując do bieżącej walki politycznej i żeby zdobyć na kogoś haki. Co najważniejsze to nawet prezydent Kaczyński nie odważył się opublikować aneksu do raportu z likwidacji WSI, bo wiedział, że to czysta publicystyka, a nie merytoryczny dokument. Nawet nie chce mi się już sprawdzać, ile to milionów poszło z budżetu za przegrane procesy, wytoczone przez byłych WSioków, pomówionych przez Macierwicza.
Macierewicz to cyniczna gnida , która jest w stanie posunąć się do wszystkiego żeby ugrać coś dla siebie. Najlepszym przykładem Smoleńsk, ale o tym to już nawet nie chce mi się pisać.
Zgłoś
Wilku220 2013-05-06, 14:45
@JaE masz racje, nic to nie zmieni, ale każda rewolucja ma swoje etapy, a nieodłącznym z nich jest uświadomienie ludzi. Może i takie obrazki nic nie dają, ale przynajmniej przez oczernianie danej partii, wyrabiamy opinię na jej temat. Bez tego nikt na nich ręki nie podniesie.

podpis użytkownika

Siku...
Zgłoś
Jad Kiełbasiany 2013-05-06, 14:51
michau94 napisał/a:

Za szybko mnie zaszufladkowałeś. Widziałem Nocną Zmianę (Panowie, policzymy głosy), słyszałem o próbie lustracji i rozwiązaniu WSI. Faktycznie, polityka Lecha Kaczyńskiego prowadzona była jak najbardziej na +, bo chciał nas uwolnić w końcu od "długiego ramienia Moskwy" i zbudować fajne przymierze z bodaj państawmi byłego bloku sowieckiego, ale ale... Niestety Lecha już nie ma, bo zginął w niewyjaśnionych okolicznościach. Jarek próbuje jak może, ale nie jest na tyle rozgarnięty co Lech, a z Macierewicza zrobiono freaka przez cały ten bajzel smoleński. Na chwilę obecną brakuje prawdziwej i silnej opozycji. Obecny PiS ma swoje za uszami.

podpis użytkownika

Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i c🤬j!
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-05-06, 15:55
Ja bym powiedział że tyle w temacie PIS i PO bo jedni drugich są warci .
Jak ja żałuję że Jarek nie leciał razem z Lechem jednym samolotem .
K🤬a przez to że ten czub ma takie parcie na władzę ludzie głosowali na mniejsze zło czyli PełO .

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
B................r 2013-05-06, 17:12
radzik05 napisał/a:

Proponuje wydrukowac i przed komisjami wyborczymi porozklejac
Obrazek

Radzik, a masz taką?

Zgłoś
L................2 2013-05-06, 22:44
Tu za bron trzeba wziasc a nie za obrazki!
Zgłoś
B................r 2013-05-07, 2:28
Lordzik92 napisał/a:

Tu za bron trzeba wziasc a nie za obrazki!

wziąć
Zgłoś
PLpunk 2013-05-08, 19:56
Pies sprytnie się odwrócił, żeby mu nie zrobili samobójstwa
Zgłoś
jogus48 2014-11-14, 23:24
ponieważ zbliżają się wybory to temat trzeba zaaktualizować
Zgłoś