@wasek
zwierzęta w zoo rzadko kiedy mają wścieklizne (a to raczej mi na zoo wygląda) i co do zastrzyków w brzuch już się tego nie stosuje, przeszli na normalne w ramię ;]
zwierzęta w zoo rzadko kiedy mają wścieklizne (a to raczej mi na zoo wygląda) i co do zastrzyków w brzuch już się tego nie stosuje, przeszli na normalne w ramię ;]
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Kwakens napisał/a:
Pewnie koleś jest już martwy...pewnie ma wścieklizne
PS: wiecie że kiedy u człowieka wystąpią pierwsze objawy wścieklizny to NIE ma już ratunku... (po ugryzieniu trzeba się szczepić czy coś)

Sk🤬ysyna bym ubił!
podpis użytkownika
Swoje szczęście noszę ze sobą żeby nie zabrał mi go nikt.
Czy tylko ja odczuwam dziwny dyskomfort oglądając "dzikie" zwierzę zachowujące się w tak nienaturalny dla niego sposób?
Serio, ten lis bardziej mnie przeraża, niż taki, który próbowałby się rzucić na mnie z zębiskami o.O
Serio, ten lis bardziej mnie przeraża, niż taki, który próbowałby się rzucić na mnie z zębiskami o.O
W szkole pani k🤬a nie uczyla ze jak sie cieszy do czlowieka to wsciekle ?! CO K🤬A ?!
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
Pan kapitan napisał/a:
Szczęśliwy "Rudy Lis"
Wypraszam sobie!

"Tylko dla prawdziwych hardcorów"... Myślałem, że go up🤬li w rękę i będzie rzeź. Nie ma piwa.