tak chlopaki z cracovii rozprawiaja sie ze starszymi kibicami
Poszło o to iż ten starszy pan w brodzie który miedzy innymi projektował flagę cracovii z papieżem nie śpiewał "j🤬 wisle"
Konto usunięte
2013-02-09, 23:59
fajną ma kurtkę ~~
Konto usunięte
2013-02-09, 23:59
wiekszosc hejtuje bo sa za innymi klubami , co nie zmienia faktu ze to lysy pajac o mózgu chomika .
Konto usunięte
2013-02-10, 0:11
nie wiem czy to siatka, czy przerwy pomiędzy pixelami
W ogóle Kraków ma "wesołych" kibiców. Wszystkie k🤬a nożowniki.
I dobrze frajer nie śpiewa to nie kibic
Tez bym sie wk🤬il jakbym byl zydem i ktos by robil flage z papiezem

zajebac dziadka!
Konto usunięte
2013-02-10, 1:43
dla mnie ludzie którzy zmuszają innych do swojej opinii to śmiecie i p🤬lą mnie wasze kibiciowe sprawy jesteście k🤬a j🤬ymi debilami skoro nie szanujecie wyboru innych , p🤬li mnie to że możecie naj🤬 w 20 jednemu bo większość takich szmat nie dostała po piździe w życiu i do dziś myślą że są c🤬j wie kim , j🤬 kluby i ich śmiesznych kibiców z dupy wyjętych
czemu tacy idioci żyją?
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Konto usunięte
2013-02-10, 2:17
takim z🤬bom powinno sie z miejsca w leb strzelac i by sie przebralo holote
Przecież to nie chodzi o kibicowanie, czy niekibicowanie. Chodzi o to, żeby się ponap🤬lać przy okazji - wszak "inteligentni ludzie się nie nudzą" (Cpt. Obvious).
Szczególnie ciekawa rzecz, że atakowany kibic TEJ SAMEJ DRUŻYNY (!!!) jest rzekomo współtwórcą flagi ukochanego klubu tego osobnika. Przymusowe roboty na rzecz państwa dla tego matoła, bez jakiegokolwiek wynagrodzenia.
Jak coś co zwie się "jude gang'' (buhaha) może reprezentować choć ciut wyższy poziom?
Pasy na koszulkach to im jeszcze z obozu zostały
Jak to mawiają w Krakowie " Pasy kominem pójdą prosto z dymem. " Ten klub mając taki zarząd i takich "kibiców" to nie zatrzyma się na 1 lidze
podpis użytkownika
W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
JŻS
podpis użytkownika
"I envy the maggots
Their stuff at least sticks together"
co za ż🤬dowski śmieć nie mieszkam juz w pl 7 lat ale jak widzę zydowskie mordy to odrazu cisnienie łapie!!!cwaniaczek bije dziadka bo z wielka Wisła nie ma szans!!!!frajer
Dla tego typu ludzi powinno się ponownie rozpalić piece w Oświęcimiu...