ooof gdy propaganda wejdzie za mocno. Pokaż mi tych ż🤬dów co "poodzyskiwali" te wszystkie kamienice, no pokaż. Nie pokażesz, wiesz dlaczego? Bo nie istnieją. PiSiorki ich powymyślali, żeby zrobić nas w c🤬ja a taki pożyteczny idiota jak ty tylko jeszcze im pomaga i właśnie dlatego nic się nie zmieni. Oni dalej będą nas dymać a ty będziesz p🤬lił coś o ż🤬dach
Za mocno to tobie k🤬s wszedł w dupe. Widzisz żeby napisał coś o odzyskanych kamienicach pseudointelektualisto? Wasze ulice nasze kamienice to było powiedzenie używane przez ż🤬dów przed wojną. Poczytaj trochę, a dopiero później otwieraj tą mordę o propagandzie itp.
nic tylko granat tam wp🤬lić.
Trzask prask tak będzie ..
Tak się p🤬li na łbach jak się up🤬la zdrowe napletki.
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
ooof gdy propaganda wejdzie za mocno. Pokaż mi tych ż🤬dów co "poodzyskiwali" te wszystkie kamienice, no pokaż. Nie pokażesz, wiesz dlaczego? Bo nie istnieją. PiSiorki ich powymyślali, żeby zrobić nas w c🤬ja a taki pożyteczny idiota jak ty tylko jeszcze im pomaga i właśnie dlatego nic się nie zmieni. Oni dalej będą nas dymać a ty będziesz p🤬lił coś o ż🤬dach
,,ulice wasze, kamnienice nasze,, tak mawiali ż🤬dzi jeszcze przed wojną do Polaków,
cytat ten wspominała moja babcia conajmniej czterdzieści lat temu, opowiadając o stosunku ż🤬dów do naszych
I prawidłowo, bo to katolicki kraj a nie ż🤬dowski
I prawidłowo, bo to katolicki kraj a nie ż🤬dowski
i znowu janlem naczelny z🤬b się wypowiedział.
A po co kościół ma mieć tyle nieruchomości?
majkel sklej p🤬de już, bo nie idzie tego twojego durnego p🤬lenia słuchać
japa i leć po zasiłeczek.
,,ulice wasze, kamnienice nasze,, tak mawiali ż🤬dzi jeszcze przed wojną do Polaków,
cytat ten wspominała moja babcia conajmniej czterdzieści lat temu, opowiadając o stosunku ż🤬dów do naszych
no tak każdy jeden ż🤬d tak powiedział... frekwencja 100% a nasi to pewnie 100% kultura była i zero cebuli. Przestańcie żyć przeszłością i jakimiś miejskimi legendami.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.