Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
Tym razem obrywa PS3
GęsiorSB • 2009-12-04, 16:45
pamiętacie filmik jak laska niszczy białego kochanego xboxa?
obejrzyjcie to.
W pełni zgadzam się z tą laską, to czarne gówno trzeba niszczyć
(wiecie, co czarne, to gówno)

PS3 ssie :*
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2009-12-04, 18:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-04, 19:35
Prawdopodobnie zginęła tego samego dnia
Zgłoś
Oskarek 2009-12-04, 20:19
tak mam życie
moge sobie pozwolic na taki wydatek to wydaje
i tak bardzo rzadko gram ale jak nie ma co robic to sobie wlacze konsole tak naprawde to mam je tylko po to by czasami pograc w fife online i tyle
i mam zycie
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-04, 20:22
Oskarek napisał/a:

i mam zycie

... i się powtarzasz.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-04, 20:28
GęsiorSB napisał/a:

pamiętacie filmik jak laska niszczy białego kochanego xboxa? obejrzyjcie to

skoro odwołujesz się do już istniejącego tematu to po kiego ch... zrobiłeś osobny temat
teraz jest już chyba za późno więc nie będę tego przenosił ale następnym razem jak wrzucasz coś ewidentnie powiązanego z istniejącym tematem to dołącz się do niego tam też piwa dostaniesz
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-04, 20:46
_One_ napisał/a:

po tym co ona powiedziała,(...)

A co powiedziała?
Strasznie sepleni i ciężko zrozumieć.
Zgłoś
Dalione 2009-12-04, 21:29 1
Bo dziewczyny lubią brąz..
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-05, 20:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-07, 8:52
Zgłoś
kowal00 2012-11-20, 13:01
GęsiorSB napisał/a:

W pełni zgadzam się z tą laską, to czarne gówno trzeba niszczyć

Panowie z Microsoft'u przeczytali twój post i co to ? Czyżby Xbox 360 Elite mocniejszy od podstawowego i w ogóle ocieka zajebistością jak sława Najmana.
Cytat:

Poza tym idź do lekarza bo może coś z tobą jest nie tak i spaliły ci się jelita od grania
Zgłoś
AdamBrown 2020-05-18, 21:22
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem