Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Vendetti 2015-01-28, 8:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TRQPL 2015-01-28, 8:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
daymaker 2015-01-28, 8:50 3
Zgłoś
romozomo 2015-01-28, 9:21
"Przesłuchanie jak w PRL-u" - następny.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-28, 10:14
Zastępy anarchistów, jak to źle i niedobrze...
Zapraszam do "TAKI" albo innego przewozu osób i płaćcie 1200 za przejazd 5 kilometrów "bo tak jest w cenniku"... Ciekawe jak wtedy "obrońcy wolności" będą śpiewać...
Taksówki są regulowane prawnie, każdy wie jakie są warunki, a tacy debile świadomie naginają prawo i to oni chcą oszukać państwo i tak naprawdę nas wszystkich.. a nie odwrotnie...
A jeśli się nie podoba - zgłoś jeden z drugim projekt zmian w odpowiednim kodeksie, zbierz podpisy i wnieś do uchwalenia.
Takie jest prawo, takie są mechanizmy w demokratycznym państwie prawa...
Zgłoś
Vendetti 2015-01-28, 10:23
Cytat:

Zapraszam do "TAKI" albo innego przewozu osób i płaćcie 1200 za przejazd 5 kilometrów "bo tak jest w cenniku"... Ciekawe jak wtedy "obrońcy wolności" będą śpiewać...

No to właśnie na tym to powinno polegać, że jest wolna konkurencja i jak nie chcesz płacić 1200 za 5 km, to idziesz do kogoś innego...
Zgłoś
Pablo_OPC 2015-01-28, 11:26
Up

To w takim bądź razie, czy zdarzyło się Tobie zatrzymać na przystanku autobusowym i zaprosić (nie spytać) osoby, które chciały przedostać się z punktu A do punktu B. Można przecież nie płacić (np. 2.50) za bilet, a jechać za friko.

Poza tym, te osoby które jechały wraz z kierowcą, zapewne świadomie skorzystały z jego usług, a teraz odwracają się tyłkiem do "przewoźnika" i sprzedają się przed Inspekcją. Taka odpowiedzialność.
Zgłoś
Vendetti 2015-01-28, 11:36
UP - Nie, nie zdarzyło, chyba, że znałem ludzi na przystanku. Ale nie rozumiem, gdzie jest problem. Jeśli chcesz płacić mniej, to szukasz taniego "taxi", a jak nie, to nie. Podobnie - jeśli chcesz kogoś wozić za friko, to stajesz i zapraszasz, a jak nie, to nie.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-28, 13:27
Ogólnie to orientuje się w tym zawodzie jak to wygląda i doskonale wiem, że w większości Ci kierowcy to młodziaki, którzy nie chcieli pracować w McDonaldzie, Call Center czy rozwożeniu pizzy. Jest to szansa dla nich na czarną robotę ale jednocześnie ryzyko mandatu 10.000 zł. Jednak tutaj też wychodzi na jaw coś takiego jak spryt, którego tym dwóm osobom zabrakło. Jeśli tych dwóch pasażerów nie było "agentami ITD" to sprawa jest wygrana i nic nie udowodnią - Dwa słowa przeciwko słowu, pewnie na poziomie sądu rejonowego sprawa będzie umorzona.

Dlatego zachowanie tych dwóch Panów było co najmniej debilne, bo trzeba się wtedy wypierać na siłę zarzutów. Dowodów twardych nie było
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-28, 13:46 1
Zgłoś
gabrychchch 2015-01-28, 14:05
VisaInfinity przyjacielu ale ja nie chce od Ciebie złotówki ani od twojej rodziny ani nawet od twoich sąsiadów jestem przeciwko państwu socjalnemu jak chcesz wspierać Ryśka z Radomia to twoja sprawa ode mnie nic nie dostanie i nieważne czy ma ciężko w życiu, czy nie ma nogi i czy ma 5 dzieci ja mam biednych u siebie w wiosce i im pomagam
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-28, 14:37
Zgłoś
domints 2015-01-28, 16:08 2
Zgłoś
qwerq221 2015-01-28, 21:53 1
Zgłoś
MrSpook 2015-01-29, 3:56
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem