👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz nie wymaga się uprawnień bo młodzież jest zbyt tępa żeby się przepisów nauczyć.
Ale będzie się wymagało. Niedługo wchodzi taki przepis
I od bodajże 18 lat będzie można śmigać

@czarnyblack : Raczej chodzi Mu o to, że na skuterze może śmigać byle frajer nie znający nawet podstaw przepisów o ruchu drogowym, znaków itp.
Kompletny debilizm i brak świadomości zagrożenia no drodze dla siebie i innych uczestników ruchu.

kiedyś mi taki menel zajechał z prawej strony i się wepchnął (zmieniałem pas) ja na klakson a on się odwraca (staliśmy w korku) i fak ju. Więc jak zapaliła się strzałeczka to ja jedyneczka i do przodu... hehe przepchnąłem go dobre 5 metrów, pewnie się posrał ze strachu mały pedał.

Skutery, rowery i chińskie crossy to grupa podwyższonego ryzyka i to trzeba objeżdżać dookoła jak smierdzące gówno.
Z tym że kiedyś było lepiej bo trzeba było mieć karte to się nie zgodze, po prostu był mniejszy ruch na ulicach i nie odczuwało się tego tak jak teraz. Przedtem równowartość karty rowerowej równała się flaszce vódki, tyle trzeba było dać milicjantowi żeby Ci wypisał kwit że przeszedłeś "egzamin państwowy".
Z tym że kiedyś było lepiej bo trzeba było mieć karte to się nie zgodze, po prostu był mniejszy ruch na ulicach i nie odczuwało się tego tak jak teraz. Przedtem równowartość karty rowerowej równała się flaszce vódki, tyle trzeba było dać milicjantowi żeby Ci wypisał kwit że przeszedłeś "egzamin państwowy".

Ja tak tylko chcę powiedzieć że to są skutery o większej pojemności.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie