👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wapuje? czyli co robi, głupio się przyznać ale jestem już dorosły i nie znam języka gimbusów
Do tych wszystkich pajacow co się zesrali o mój komentarz ostatnio były organizowane wiece stop ukraincji polski. Czemu tam was nie było? Ha ha w necie się napinacie bo jesteście ruskie trole xD więc japa
Marcinqqq napisał/a:
no wiesz, puszcza pare, jak z czajnika - nie wszyscy lubia pare
Marcinqqq napisał/a:
wapuje? czyli co robi, głupio się przyznać ale jestem już dorosły i nie znam języka gimbusów
no wiesz, puszcza pare, jak z czajnika - nie wszyscy lubia pare
MisiaXD napisał/a:
Do tych wszystkich pajacow co się zesrali o mój komentarz ostatnio były organizowane wiece stop ukraincji polski. Czemu tam was nie było? Ha ha w necie się napinacie bo jesteście ruskie trole xD więc japa
Wiece i protesty to ustawka ,tylko głupi tam chodzą.
jawamdam79 napisał/a:
Wiece i protesty to ustawka ,tylko głupi tam chodzą.
Czyli lepiej siedzieć w domu i wyzywać innych przez internet? Tylko pokazujesz jak działają ruskie śmiecie xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie