Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:14
konto usunięte 2014-01-12, 14:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mmorka 2014-01-12, 14:10 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-12, 14:22 1
Zgłoś
kroplowa 2014-01-12, 14:51
Dlaczego mylicie autonomię z niepodległością?
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-12, 14:57 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-12, 15:16 4
kamcios1,

porównywanie węgla... no tego jeszcze nie było

Co do odbudowania, to największy wkład przyszedł właśnie z Dolnego Śląska, kiedy to całe kamienice rozbierali. Np Warszawskie Stare Miasto w większości zostało odbudowane z Wrocławskich cegieł

kroplowa,

bo autonomia to pierwszy krok ku oddzieleniu, a przy tak słabych argumentach jak mają "ślązaki" to w ogóle tego tematu nie powinno być.

Wdr,

uuu, coś widzę komuś zapiekło No i jak zwykle jak przegrywasz to zawsze jest pseudoargument o emigracji Do twojej wiadomość ja wyjechałem do UK na studia a nie na zarobek, no ale dla takich jak ty dążenie do zdobycia najlepszej możliwej edukacji pewnie jest czymś zbyt skomplikowanym do ogarnięcia

Arch,

od 2009 zostawiłem w Polsce 3 PITy. Przedsięwzięć to jestem w trakcie jednego, a w przyszłości planuję kolejne
A co do braku Unii to nie wiem czy to taki plus - zobacz na Kosowo, oprócz bycia pralnią pieniędzy i największym rynkiem organów to za wesoło u nich nie jest :/

arturos307,

wzruszyła mnie ta wypowiedź. Reprezentujesz poziom inteligencji wszystkich Ślązaków, czy tylko siebie?
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-12, 15:39 5
Zgłoś
słit_dżizas 2014-01-12, 15:58 4
Zgłoś
elane 2014-01-12, 16:53
DUST DEVIL napisał/a:

kamcios1,

porównywanie węgla... no tego jeszcze nie było

i jak tu z takim dyskutować jak nie ma w ogóle pojęcia o czym pisze. "Nie znam się, to się wypowiem" - to powinien być Twój podpis.

P.S. wiesz, że Nowa Huta leży w Małopolsce, bo to część Krakowa?
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-12, 18:16
skaczemy sobie do gardeł, a Niemiec siedzi i się cieszy...
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-12, 19:39
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-12, 20:46
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-12, 21:16 2
Choćbyś nie wiem z jaką elokwencją teraz opisywał herby i flagi Twojego województwa to i tak większość ma Cię obecnie za idiotę, który "Nową Hutę" przypisał do Śląska...
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-12, 22:08
Zgłoś
Rysiek86 2014-01-12, 23:37
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem