👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zgadzam sie z Wami, że nie można generalizowac i zgadzam sie z tym, że kolega dobrze sobie radzi za kierownicą, ale spojrzcie na to tak , że ten samochod nie bez przyczyny zapracował sobie na taki stereotyp, skads to sie musiało wziac.
Chyba nawet bardziej niezniszczalna od poloneza co nie jest łatwe.
Chyba nawet bardziej niezniszczalna od poloneza co nie jest łatwe.

maxvolumePL napisał/a:
Ja tam sobie radzę, na naszych Polskich drogache36 318Ti
![]()
Jeżeli po drogach jeździsz normalnie i bez takiego tłumika masz mój szacunek. Trzeba umieć rozdzielić sprawy w swoim życiu.

@up
powiedz mi co Ty tam grzebales w tym compakciku bo chyba nie jest to seria?
Mam identyczny model z tym silnikiem i moze tez cos bym uskrobal?
powiedz mi co Ty tam grzebales w tym compakciku bo chyba nie jest to seria?
Mam identyczny model z tym silnikiem i moze tez cos bym uskrobal?
maxvolumePL napisał/a:
![]()
zatem pojedź na ring i wykręć czas poniżej 9 minut

A jakas ingerencja w sterownik? kosc wlutowana czy jakies inne mody?

A wiecie, że ten tor jest na sprzedaż? platine.pl/niemcy-sprzedaja-tor-wyscigowy-za-125-milionow-euro-0-1275683.html To co, zrzuta narodowa?

maxvolumePL napisał/a:
![]()
Jakaś dziwna ta deska rozdzielcza jak na e36, mogę jakieś tłumaczenie czy coś ??

maxvolumePL napisał/a:
![]()
Ja też sobie radzę na naszych drogach

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie