👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Był taki filmik o fryzjerze co strzygł ogniem. Tu by się sprawdził idealnie.
Fryzjer powinien ogolic go na lyso by uniknac wszawicy. NAstepnie klient powinien dac te wlosy na wystawe, za szklana szyba. Klient powinien zalozyc muzem i twierdzic, ze w tym salonie zginelo 6 milionow jego ziomali - na dowod powinien pokazywac wlosy... Powinien zarzadzac dozywotniej renty dla siebie i swojego ludu
Co wy gadacie, że to jakaś plaga, brudny arabus, co to włosów nie myje, żyje w syfie i jedyne co robi to wylewa tonę żelu na łeb by wyglądać jak Ronaldo. W Polsce po 10 minutach w klubie miałby już kilka chętnych na ubogacenie, a potem to idzie lawinowo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie