Płonie siedziba Komisji europejskiej w Sofii.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Płonie siedziba Komisji europejskiej w Sofii.
Sadol-nr1 napisał/a:
Putin lubi to! A nie sorry, masa pojebów z sadola też.
Fiutin się pisze, albo Putler
@Geraldinio: możecie mi nie odpisywać. Yaya sobie robi, albo ma płacone za wadze nerwy i podbijanie atrakcyjności tej strony. Może to być również bot 😃
[ Dodano: 2025-02-23, 21:47 ]
@normalny88: bo tam rządzą parchy i jest piękna natura, zdrowe środowisko. Nie będą przecież srac do nieswojego ale ulubionego gniazda.
[ Dodano: 2025-02-23, 21:47 ]
@normalny88: bo tam rządzą parchy i jest piękna natura, zdrowe środowisko. Nie będą przecież srac do nieswojego ale ulubionego gniazda.
pazuzu napisał/a:
Niepodległośc uzyskalismy po roku 90 kiedy wyszliśmy spod panowania ruskich i jedyne co nas chroni przed powrotem pod ruski but jest właśnie unia. Nie czuje się niewolnikiem, mam pełna swobodę. Chcesz zobaczyć jakby wyglądała polska bez Unii? jedz na Białoruś
Teraz znowu robimy się podlegli unii i jej dyrektywom przez, które mamy najdroższy prąd i ogrzewanie w Europie a to dopiero początek. Jak będę chciał zobaczyć kraj bez UE to pojadę do Szwajcarii albo Norwegii bądź innego kraju w, którym nie musisz płacić horrendalnych podatków za to, że masz ciepło w domu.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Taka niepodległość jak ci się marzy skończyła się w 1939-tym w 3 tygodnie.
Wtedy skończyła się pod lufami karabinów, obecnie kończy się pod wpływem regulacji, biurokracji i korupcji.
pazuzu napisał/a:
Niepodległośc uzyskalismy po roku 90 kiedy wyszliśmy spod panowania ruskich i jedyne co nas chroni przed powrotem pod ruski but jest właśnie unia. N
NIE, nie unia. Unia to wspólnota gospodarcza. Nie ma zadnego wojska. NATO nas w jakiś sposób zabezpiecza przed inwazją ale nie unia.
@corpo_kills_me
Trump jest Królem Boga, niech Bóg go błogosławi, niech Bóg błogosławi Amerykę.
Trump jest Królem Boga, niech Bóg go błogosławi, niech Bóg błogosławi Amerykę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie