Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
zipi 2025-02-25, 4:43
ten cały "pazuzu" nie moze być prawdziwą osobą, on p🤬li jak te lewaczki w TVN-nie, a jak ktoś mu rzuca w twarz faktami/danymi, to mówi ze jest wysłannikiem Putina albo Trumpa, pamietam jeszcze z 8 lat temu To Ci cali Poprapańcy którzy głosują na tuska i PO byli tacy dumni mowiąc ze stoi za nami USA i trzeba z nimi mieć dobre relacje xD a potem nagle zmienili zdanie jak Trump zaczął rozwalać ten lewacki cyrk na kółkach.
Zgłoś
Kochamadministracje 2025-02-25, 22:27
TwójCzarnyPan napisał/a:

Właśnie. A wszystkim jebiącym Unię polecam taką zagadkę do przemyślenia: Dlaczego ci wszyscy kolorowi z innych kontynentów ciągną do tej c🤬jowej Unii, przedzierając się przez granice i morza na pontonach, płacąc tysiące euro przemytnikom byle tylko się tutaj dostać? Czemu każdy bogatszy rusek kupuje wille nad Morzem Śródziemnym i Adriatykiem, a nie na Krymie, w Soczi, albo na Kamczatce? Czemu bogaci Chińczycy kupują domy w europejskich stolicach? Może nie czytają komentarzy na Sadolu i nie wiedzą jak przej🤬e jest tutaj życie?
Ale to się stało po Brexicie. Ilość kolorowych migrantów przybywających co roku do UK bije teraz historyczne rekordy. Poprzedni i obecny rząd przymykają oczy, bo brakuje pracowników na stanowiska, które kiedyś zajmowali imigranci z Europy Wschodniej.
A ten argument o monarchii mnie rozbawił. Co to ma do rzeczy? Monarchią jest też Szwecja, Dania, Holandia, Belgia i Hiszpania. Wszystkie w Unii.
No nie, przecież po śmietnikach grzebiesz i śpisz w kartonie. Dobrze, że chociaż na internet masz.

Ty głupi czy udajesz?
Chodzi mi o kraj że nie mamy nic nawet armii a unia skutecznie przyczyniła się do tego aby rozjebac nasz kraj
A o sytuację z Anglią chodziło mi o tojak dołączyli do unii a nie o brexit..
Wyjście z tego burdelu było najlepszym co mogli zrobić
Jako monarchia to troszkę inaczej zarządzają swoim krajem niz my
Poradzą sobie lepiej bez unii jak radzili sobie wcześniej
Funt to była najsilniejsza waluta
Unia skutecznie to zmienila
Mieszkalem w Anglii jak premierem byl Camreon.. wiem co sie działo
Zgłoś
Andrzejas 2025-02-28, 22:35
pazuzu napisał/a:

Widać protestujący wolą być pod rządami Putina jak za PRL, pewnie młodzi i nie pamiętają jak to było kiedyś przed unią, jaka była bieda. Angole już narzekają ze wyszli z Unii ale musieli z niej wyjść żeby na własnej skórze się przekonać jakie są skutki tego

Ja pamiętam, że przed Unią, to buł dobrobyt w c🤬j, tylko trzeba było iść do pracy.

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś