Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
kulawiec 2022-10-13, 3:48 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Petebb 2022-10-13, 9:34
Czesiekzbagien napisał/a:

Pełno takich napisów w Niemczech, Austrii i Szwajcarii. Napisy są głównie po polsku.

nie:) Na magazynie w ktorym pracowałem napis o kradziezy tylko po niemiecku. Instrukcje i reszte mieli po polsku
Zgłoś
Demonio 2022-10-13, 10:54 2
Czesiekzbagien napisał/a:

Pełno takich napisów w Niemczech, Austrii i Szwajcarii. Napisy są głównie po polsku.

Pokaz mi gdzie w Szwajcarii masz takie napisy? Przez 6 lat odkąd nie widziałem ani razu, a widziałem po niemiecku, turecku, włosku, hiszpańsku i albansku.
Zgłoś
XTralala 2022-10-13, 15:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
devilmanu 2022-10-13, 17:50
W Szkocji byla taka ulotka na drzwiach ,ze oni nie przyjmuja łapówek itd na drzwiach od gabinetu lekarskiego po angielsku, w 2006r. a weszlismy do unii 2004 Jestem pewna ze to było dla Polakow cebulakow ktorzy maja we krwi dawac lapowki takze tego
Zgłoś
kaelem 2022-10-14, 14:02
Halman napisał/a:

odpowiedzialna za to osoba powinna wylecieć na pysk z roboty

Na pseudo front, won!
Zgłoś
konto usunięte 2022-10-16, 22:41
GeorgeHarvey1 napisał/a:

Czyżby jakiś problem z kochanymi gościami?

Diagnozuję raczej problem z prawackimi urojeniami i wypraniem resztek mózgu kacapską propagandą
Zgłoś
Herhard 2022-10-17, 23:21
Zgłoś
ramzes666 2023-11-21, 11:19
Zgłoś
Gamcio1990 2025-04-30, 14:40
Halman napisał/a:

no.... zajebisty argument wytoczyłeś - to ty masz uzasadniony powód sie zesrać:
rodacy nagle nie przestali kraść skoro napis jest dwujęzyczny (jeśli zwróciłeś uwagę po polsku w pierwszej kolejności i dużymi literami!)
więc za ten dopisek tylko po ukraińsku "nur für Polen" to na pysk z roboty w trybie now, niech pozna swoje miejsce...

Ukraińcy to w duze mierze złodzieje i nie dlatego że są gorsi po prostu u nich to norma... oni jak tu przyjeżdżają to u siebie maja to co u nas było w latach 90 - czyli złodziejstwo, lapuwkarstwo i syf...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem