Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:21
brylant1412 2023-01-26, 6:21 2
słowa po angielsku nie zna ale dzwoń na policję hahaha
Zgłoś
krolikosus 2023-01-26, 6:51
Lemur z madascaru ??
Zgłoś
rostyty45 2023-01-26, 8:58 1
Ten szary to Bentley Bentayga za 2 mln zł
Zgłoś
zbigniewz 2023-01-26, 9:53
Zostawi auto to se drugie kupi bo to angol i go stać z zasiłku
Zgłoś
Black_Hole 2023-01-26, 12:01 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dOpieca 2023-01-26, 14:58 2
żona? przecierz to jakas babcia była
Zgłoś
LizTruss 2023-01-26, 16:04 18
2 samochody zostały ukradzione. Polacy na miejscu czujni i gotowi.

Zgłoś
BambiPMT 2023-01-26, 16:14 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2023-01-26, 16:21 4
Zgłoś
zeedo 2023-01-26, 16:42
Zgłoś
Zybi11 2023-01-26, 18:31
JakiesGowno napisał/a:

Mieszkam w angli od około 10ciu lat, moge szczerze powiedzieć, że dobre czasy w uk już się skończyły. Zarobki są już naprawde bardzo porównywalnedo tych w pl, nie mówiąc tylko o pieniądzach to już od 3-5ciu lat robi sie tu gruby syf szczególnie z młodzieżą latają z młotkami maczetami nożami i się zabijają xd...
Złożyłem wniosek o certyfikat na broń palną, jeśli ktoś będzie zagrażać mojej rodzienie i mi myślę, że 'pompa' ogarnie rozbrykane towarzystwo bez większego uszczerbku na zdrowiu. Zaczynam się bać wszechobecnej złości nienawiści i ogólnej przestępczości. Wiem, że w polsce policja jest jaka jest ale swoi debile, urodziłem się w polsce i tam jest moje miejsce niedługo trzeba sie zawijać z tego syfu zanim wszyscy w uk będą musieli się zaszczepić.

Stary jak jestes tu 10 lat I dalej zarabiasz srednia wyplate to co z Ciebie za nie ogar pewnie pracujesz na magazynie albo w fabryce I stoisz jak pala przy tasmie I sie nie rozwijasz to zarabiasz malo
Zgłoś
ellsworth 2023-01-26, 19:51 3
Zgłoś
ProVVe 2023-01-26, 20:19 4
Zgłoś
UrlichUrwich 2023-01-26, 20:41 1
LizTruss napisał/a:

2 samochody zostały ukradzione. Polacy na miejscu czujni i gotowi.

Qrwa - tam są drzwi od jakiegoś auta w ogródku (0:26).
Co jeden to lepszy. Ta baba z wózkiem pewnie wiozła zajumane katalizatory.
Zgłoś
Hollo 2023-01-26, 20:46 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem