podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Poziom -1 to tak niezależnie od koloru skóry. Dwie fury, z gps-em. Trwało to kilka minut. Gdzie są psy?
Sram na te ich funty. W dupę se wsadźcie to "dostatnie" życie w Europie zachodniej.
Mieszkam w angli od około 10ciu lat, moge szczerze powiedzieć, że dobre czasy w uk już się skończyły. Zarobki są już naprawde bardzo porównywalnedo tych w pl, nie mówiąc tylko o pieniądzach to już od 3-5ciu lat robi sie tu gruby syf szczególnie z młodzieżą latają z młotkami maczetami nożami i się zabijają xd...
Złożyłem wniosek o certyfikat na broń palną, jeśli ktoś będzie zagrażać mojej rodzienie i mi myślę, że 'pompa' ogarnie rozbrykane towarzystwo bez większego uszczerbku na zdrowiu. Zaczynam się bać wszechobecnej złości nienawiści i ogólnej przestępczości. Wiem, że w polsce policja jest jaka jest ale swoi debile, urodziłem się w polsce i tam jest moje miejsce niedługo trzeba sie zawijać z tego syfu zanim wszyscy w uk będą musieli się zaszczepić.
Stary jak jestes tu 10 lat I dalej zarabiasz srednia wyplate to co z Ciebie za nie ogar pewnie pracujesz na magazynie albo w fabryce I stoisz jak pala przy tasmie I sie nie rozwijasz to zarabiasz malo
Młodzież w UK odp🤬lała od zawsze. To był problem już w latach 80-tych i świat się jakoś nie zawalił. I nie porównuj zarabiania w funtach, do zarobków w złotówkach. Siła nabywcza przeciętniej angielskiej pensji zjada polską na śniadanie.
hahaha. Pójdz do dentysty to się dowiesz jaką masz siłę nabywczą tej brytyjskiej pensji.
podpis użytkownika
Ola gringo2 samochody zostały ukradzione. Polacy na miejscu czujni i gotowi.
Qrwa - tam są drzwi od jakiegoś auta w ogródku (0:26).
Co jeden to lepszy. Ta baba z wózkiem pewnie wiozła zajumane katalizatory.