



ManBearPig napisał/a:
Murzyński kołtun, to nic dziwnego, że nie parzyło. Ale żeby nie poczuć smrodu?
Widocznie sama od siebie j🤬a jeszcze bardziej

ManBearPig napisał/a:
Murzyński kołtun, to nic dziwnego, że nie parzyło. Ale żeby nie poczuć smrodu?
Jakbyś na codzien czuł zapach gówna, to też byś nie poczuł.
Anosmia albo przechodzi covida, innej opcji nie ma. No chyba, że jest czarn... ouu wait!

ManBearPig napisał/a:
Murzyński kołtun, to nic dziwnego, że nie parzyło. Ale żeby nie poczuć smrodu?
Jakbyś j🤬 murzynem od rana, to tego dodatkowego aromatu byś nie poczuł.

ManBearPig napisał/a:
Murzyński kołtun, to nic dziwnego, że nie parzyło. Ale żeby nie poczuć smrodu?
Przypominam, że naturalnym środowiskiem murzyna jest chatka z gówna i prysznic w moczu krowy...