📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:15
🔥
Szybka karma na śląsku
- teraz popularne

Adameck napisał/a:
Chłop zadławił się kawałkiem słoniny, zanim zdążył zapić samogonem. Dobry kolega ratuje mu życie, stosując chwyt Heimlicha. A wy tutaj snujecie jakieś insynuacje!
Chłop dostał bilet do woja. Postanowił stracić dziewictwo analne z dobrym kolegą zanim go sfalują w jednostce. Kobita nie chciała zerwać gwintu straponem, musiał kolegę poprosić. Głupio będzie jak w jednostce skończy się tylko na kręceniu wora, jak spojrzeć kolegom w oczy.
Adameck napisał/a:
Chłop zadławił się kawałkiem słoniny, zanim zdążył zapić samogonem. Dobry kolega ratuje mu życie, stosując chwyt Heimlicha. A wy tutaj snujecie jakieś insynuacje!
Chyba cię koledzy oszukali.
Adameck napisał/a:
stary jeśli myślisz że to chwyt Heimlich a to mam dla Ciebie złe informacje.. no i myślę że powinieneś z ojcem poważnie porozmawiać 😅
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie