👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zwyczajnie nie wytrzymała psychicznie, presja.
Wyobraźcie sobie stać przed tłumem cały czas, który was ciągle nieustannie wyzywa i być pod wpływem stresu w ciągłym poczuciu zagrożenia że ktoś zaraz rzuci w was nożem albo kamieniem, solidne wyzwanie dla psychiki dlatego nie każdy może być policjantem
Wyobraźcie sobie stać przed tłumem cały czas, który was ciągle nieustannie wyzywa i być pod wpływem stresu w ciągłym poczuciu zagrożenia że ktoś zaraz rzuci w was nożem albo kamieniem, solidne wyzwanie dla psychiki dlatego nie każdy może być policjantem
Tak bedzieci3 sie przytulać po tych gwaltach jakie was czeka ja black niby dick
Pięknie szambo wybiło w komentarzach. Użytkownicy sadistica zobaczyli człowieka obdarzonego empatią i piana się toczy na klawiatury. Policjantka solidaryzuje się z protestującymi przeciwko policyjnej przemocy ale dla altrightowych królów riserczu spod znaku Ziemkiewicza to dowód upadku i zepsucia...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie