👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przecież w Korei Północnej jest niesamowity dobrobyt, a nam zabraniają o niej się uczyć i karmią nas propagandą, bo inaczej cały świat by już dawno emigrował do najlepszego kraju w historii świata!
Samo to, że spreparowano mistrzostwa świata, które przecież wygrała Korea Północna, dużo mówi o skali zakłamania zachodu. Jednocześnie musimy pamiętać, że jesteśmy niezwykle zacofani w porównaniu do nich - Północna Korea już rok temu lądowała nocą na słońcu, a my do tej pory szczycimy się lądowaniem na księżycu, które ofc było spreparowane przez Holiłud!
Samo to, że spreparowano mistrzostwa świata, które przecież wygrała Korea Północna, dużo mówi o skali zakłamania zachodu. Jednocześnie musimy pamiętać, że jesteśmy niezwykle zacofani w porównaniu do nich - Północna Korea już rok temu lądowała nocą na słońcu, a my do tej pory szczycimy się lądowaniem na księżycu, które ofc było spreparowane przez Holiłud!

Tępe to trochę. Takie wciskanie kłamstwa na siłę. Oczywiście jeśli ta gra to nie jest kolejny fejk. Już widziałem w p🤬du fejków ze strony Korei Północnej.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie