Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:37
🔥 Pechowo wyszło - teraz popularne
Heliar 2023-03-19, 21:26 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2023-03-19, 21:45
Hollo napisał/a:

Opłacało się motop*zdzie, gratuluje. Już nie ważne o co poszło, ale trzeba być pie**olniętym żeby na piździku przepychać się z autem.

Do żadnego odstrzału tylko do więzienia. Motocyklistę napewno za utrudnianie ruchu i tworzenie zagrożenia na drodze szybkiego ruchu a jeśli samochodziarz odpowiednio zawinił to jego też.

Utrudnianie ruchu i tworzenie zagrożenia na drodze szybkiego ruchu. To chyba tylko mandat będzie dla motocyklisty ale kierowca przedstawi nagranie z wideorejestratora na którym pokaże że bałwan prosił się o krzywdę i może nawet prawo jazdy zabiorą za tak bezmyślne kierowanie pojazdem.
Zgłoś
Siriuz 2023-03-19, 21:50 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zdun 2023-03-19, 21:56 1
smc napisał/a:

Motocykliści mają małe ch*jki, bo pojemność silnika w piździkach mierzy się w ccm sześciennych, a w samochodach w litrach
Oni lubią, jak jest mało.

Szczególnie w smartach

Zgłoś
JanJankowski 2023-03-19, 22:02
Motocyklista ma nauczkę.
Zgłoś
Vinyard 2023-03-19, 22:05 2
A ja mam refleksję trochę z innej beczki niż ogół komentarzy pod filmem: nikogo nie dziwi, że motocyklista wstał o własnych siłach i chodził po takim odbiciu od barier? Moja pierwsza myśl była "no i zabił gnoja"
Zgłoś
hardowski 2023-03-19, 22:10
Heliar napisał/a:

To nie piździk tylko normalny motor.

W porównaniu do samochodu to nadal piździk...
Zgłoś
koolowsky 2023-03-19, 22:14 2
szkoda ze nie zginął
Zgłoś
szlovak 2023-03-19, 22:16
Ładny dałn na pierdziawce. Samochód niestety zrobił za gw🤬towny ten końcowy manewr, powinien z deblem się jeszcze trochę pobawić bo to wyglądało na premedytację
Zgłoś
Dark-Side 2023-03-19, 22:22 1
Zgłoś
PsikutaBezS 2023-03-19, 23:38 3
Zgłoś
KapitanBomba74 2023-03-20, 4:46 1
Zgłoś
AbdulWisiMiLacha 2023-03-20, 18:06
Zgłoś
konto usunięte 2023-03-24, 10:07
mam nadzieję, że zginął na miejscu w okrutnych męczarniach...
Zgłoś
Cymesowy 2023-03-31, 19:10
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem