👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
każdy słucha co lubi i o tym nie powinniśmy dyskutować, najważniejsze to się nie zamykać w 1 gatunku muzycznym:
Bardzo fajna kompozycja:
Bardzo fajna kompozycja:

@Mewin to w takim razie bluesa tez sluchac nie bedziemy bo jest z niewolnictwa? Abstrachowanie do zamierzchlych czasow ma jakikolwiek sens w tym wypadku? To, ze moim przodkiem byla jakas kijanka w genetycznej morskiej brei oznacza ze mam spedzac cale dnie w wodzie? "Chlopska" Metallica nagrala plyte z orkiestra symfoniczna, jakos ciezko mi wyobrazic sobie zrobienie tego w edycji dubstepowej. Czyzby muzyka klasyczna wstydzila sie swojego dziecka?

widze ze niektorzy sa ograniczeni ; ).zna ktos moze tytul tego serialu ?; )
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie