👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kozerq1, ty jestes jak murinho, tobie nie da sie nic wytlumaczyc, fabregas jest wychowankiem barcy, i to jest normalne ze nie bede wprowadzac do 1szego skladu 20 mlodych zawodnikow bo nie ma miejsca, i dlatego musza zdobywac doswiadczenie w innych klubach, barca nie wywala kasy znikad na podane przez ciebie transfery to byla kasa za gwiazdeczki typu ronaldinho i deco ktorzy gwiazdorzyli jak real, zreszta wrzucaj te swoje filmy nawet tutaj, kloc sie i oskarzaj , ja otworze piwko i bede podziwial najpiekniej grajaca druzyne na swiecie- tak bylo od kiedy jej kibicuje, oraz od kilku lat skutecznie grajaca druzyne, a ty tam sie zal i wyklocaj, pozdro VeB!!!!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie