📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:02

Jak dla mnie to kierowca samochodu to bezmózgi dekiel, wbił się na pas jak widział że jedzie koleś skuterkiem na czołówkę i zamiast dać mu możliwość odbicia w jego prawo i zjechania na własny pas to zagrodził mu drogę, mógł odbić w swoje prawo i byłoby ok, ale widać poziom na drogach ściśle związany jest z olejem w głowie, a u kierowcy auta tego oleju zabrakło.
@up Tak masz racje - to wszystko wina kierowcy, podpisuje się rękami i nogami pod tym co napisałeś i dodam od siebie, że jełop nie patrzy w lusterka

Hm, zatem nie tylko w Polsce na skuterach jeżdżą debile bez podstawowej wiedzy o ruchu...
RaScad napisał/a:
Czy tylko mi się zdawało, że ten motocyklista był zupełnie niewzruszony całą sytuacją i do ostatniej (w jego życiu zapewne) chwili trzymał fason?
![]()
moze byl niewidomy..
Dobry sprzęt grający w samochodzie miał... Nawet nie słychać było uderzenia
Odrazu zauważysz użytkownika komunikacji miejskiej.

Proximate napisał/a:
Jak dla mnie to kierowca samochodu to bezmózgi dekiel, wbił się na pas jak widział że jedzie koleś skuterkiem na czołówkę i zamiast dać mu możliwość odbicia w jego prawo i zjechania na własny pas to zagrodził mu drogę, mógł odbić w swoje prawo i byłoby ok, ale widać poziom na drogach ściśle związany jest z olejem w głowie, a u kierowcy auta tego oleju zabrakło.

Odrazu zauważysz użytkownika komunikacji miejskiej.
Mnie tylko zastanawia skąd ta kosiarka się tam wzięła... Może angol prowadził?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie