Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:02
konto usunięte 2012-04-01, 23:05 1
Kogos mi ten gośc na motorze przypomina... (0:43)

Zgłoś
krasny 2012-04-01, 23:20 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Proximate 2012-04-01, 23:38
Jak dla mnie to kierowca samochodu to bezmózgi dekiel, wbił się na pas jak widział że jedzie koleś skuterkiem na czołówkę i zamiast dać mu możliwość odbicia w jego prawo i zjechania na własny pas to zagrodził mu drogę, mógł odbić w swoje prawo i byłoby ok, ale widać poziom na drogach ściśle związany jest z olejem w głowie, a u kierowcy auta tego oleju zabrakło.
Zgłoś
zonk1234 2012-04-02, 0:03 3
@up Tak masz racje - to wszystko wina kierowcy, podpisuje się rękami i nogami pod tym co napisałeś i dodam od siebie, że jełop nie patrzy w lusterka
Zgłoś
mrlewy 2012-04-02, 0:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sadik 2012-04-02, 0:10 5
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-02, 1:53
Hm, zatem nie tylko w Polsce na skuterach jeżdżą debile bez podstawowej wiedzy o ruchu...
Zgłoś
Lee225 2012-04-02, 7:51
Przecież to skuter o_O
Zgłoś
dashadow 2012-04-02, 8:41
Zgłoś
c24rny 2012-04-02, 11:48
RaScad napisał/a:

Czy tylko mi się zdawało, że ten motocyklista był zupełnie niewzruszony całą sytuacją i do ostatniej (w jego życiu zapewne) chwili trzymał fason?

moze byl niewidomy..
Zgłoś
~mcmt 2012-04-02, 12:49
Dobry sprzęt grający w samochodzie miał... Nawet nie słychać było uderzenia
Proximate napisał/a:

Jak dla mnie to kierowca samochodu to bezmózgi dekiel, wbił się na pas jak widział że jedzie koleś skuterkiem na czołówkę i zamiast dać mu możliwość odbicia w jego prawo i zjechania na własny pas to zagrodził mu drogę, mógł odbić w swoje prawo i byłoby ok, ale widać poziom na drogach ściśle związany jest z olejem w głowie, a u kierowcy auta tego oleju zabrakło.

Odrazu zauważysz użytkownika komunikacji miejskiej.
Zgłoś
Stranuh 2012-04-02, 14:01
Mnie tylko zastanawia skąd ta kosiarka się tam wzięła... Może angol prowadził?
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-02, 16:45
czy mi sie wydaje czy ten koles na motorze sie usmiecha ?
Zgłoś
skandal89 2012-04-02, 17:49 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-02, 18:37 1
Dobrze, że odbił lekko w lewo, o by nie trafił
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem