NafazowanyKoleś napisał/a:
Ale skąd wiesz czego używa jego żona? Może nie robi ciasta za grosze tylko kupuje gotowy ten placek za 5zł, ......
Jak używa gotowego placka, to p🤬lić taką pizzę.
Co do zasady masz rację, da się zrobić pizzę za 30-40 zł w składnikach. Ale taka pizza w lokalu to powyżej stówy.
Natomiast sam oceniłeś, że ja używam wyróbów jedzeniopodobnych, czyli Twoja miara też jest cebulacka...
Pizza w pizzerii w większości to maks 10zł w składnikach.
LaChupacabra napisał/a:
Większym debilem jest chyba ten który typa z takim ryjem zatrudnia do bezpośredniej obsługi klienta przy dostarczaniu jedzenia.
jego ktoś zatrudnił? bo ja tu widzę jakieś glovo srovo

sothis napisał/a:
Domowa pizza spoko, ale jednak domowa a z dobrej pizzerii to dwie różne rzeczy
Tutaj się nie zgodzę.
Proponuję znaleźć przepis na oryginalną włoską pizzę, kupić marmurowy kamień do pizzy. (Piecze się ją zaledwie 5 minut) Sos zrobić z przetartych pomidorów z czosnkiem, oliwą i bazylią. Niebo w gębie

LaChupacabra napisał/a:
Większym debilem jest chyba ten który typa z takim ryjem zatrudnia do bezpośredniej obsługi klienta przy dostarczaniu jedzenia.
za dostawe zarcia placi sie od 4zl, kto wezmie ta robote? ty?
podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
parapsychol napisał/a:
za dostawe zarcia placi sie od 4zl, kto wezmie ta robote? ty?
slyszales kiedys o napiwkach biedny smieciu? xD
Rannhide napisał/a:
Ale 2 minuty i gościu pracy już w kurierce nie znajdzie. Ile jest tych firm co żarcie rozwożą? 4-5? Już wszystkie mają jego mordę na mailu
Ja to widzę tak; jeden bandera rozwoziciel żarcia udostępnił do nagrania swojemu kamratowi służbowy plecak i nagrali ustawkę jak pomalowany niedorozwój nadgryza własnego prywatnego hot-doga (bo k🤬a kto by to zamawiał), który jest niby klienta. Jeśli bym się jednak mylił i ten down naprawdę dostarcza ludziom jedzenie, to bardzo dobrze, świetna reklama glovo i neobanderyzmu

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
martils napisał/a:
Żona robi cię w c🤬ja na kasę
Nie tylko na kase