👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Aż mi się przypomniało te wycieranie nowej piłki po każdym strzale:D

Plecionkarz napisał/a:
no popatrz, ciekawe jak te wszystkie teksty wymyślili
bo tak sie za małolata mówiło i w pamięć zapadło, wy jedyne co zapamiętacie to białą czcionke z debilnych kwejków

Krzyz napisał/a:
Brakuje jeszcze takich rodzynek jak:
-daleko od peku
-pstrykasz jeszcze raz, zlepka była
-wrzuc na basie
-kurcze nie ma kapsla
-oranzade na miejscu, prosze
-3 gumy kulki
jeszcze w p🤬de tego było, ach te dzieciństwo...
Co ty pierdzielisz? Ja w życiu nie słyszałem takich tekstów no oprócz oranżady bo tak akurat sam mówiłem

Aż mi się przypomniało dzieciństwo. Pamiętam jak matka zawsze darła się z okna że czas na obiad. Te czasy przeminęły z wiatrem

Kiedyś było zajebiście: IRDA, domofony, każdy wiedział kto gdzie jest mimo braku komórek... no i dzwonienie sobie na telefony stacjonarne

Jakie Eksplołżyn, jakie komórki. Za łebka przewijało się kasety magnetofonowe ołówkiem (2 przewinięcia zajeżdżały baterie w walkmanie) i słuchało 2 Unlimited i Dr Albana

Trebles, gówniana popierdywajka która teraz ma tylko wartosć sentymentalną jeszcze się naiwnie wierzyło ze to Mbrothera
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie