Pierd isz jak opętany hipokryta. To właśnie wy (wyzywający wszystkich od kacapów i ruskich agentów) istniejecie tylkow internecie. W realnym życiu 90% Polaków narzeka dzisiaj na ukraińców,
Realne życie to ty synku widziałeś w internecie.
Lepiej już słuchać ruskiego trolla, żeby ta wojna się szybko skończyła, niż trolla ukraińskiego, który marzy o tym, aby wciągnąć Polskę, a najlepiej cały świat w wojnę z Rosją...
W p🤬dę oberwiecie to się wam odechce wojen i atakowania sąsiadów na dziesiątki lat i świat oddetchnie

W p🤬dę oberwiecie to się wam odechce wojen i atakowania sąsiadów na dziesiątki lat i świat oddetchnie
Niezłe kwasy wam tam dają Sasza. Która to już wasza zwycięska ofensywa? Jesteście już pod Moskwa? A może już pod Tybetem i ustalacie warunki kapitulacji Chin?
Niezłe kwasy wam tam dają Sasza. Która to już wasza zwycięska ofensywa? Jesteście już pod Moskwa? A może już pod Tybetem i ustalacie warunki kapitulacji Chin?
Przypomnij mi ruski pomiocie, jak tam ta wasza 3 dniowa "operacja specjalna"? ze swoimi katiuszami i Rudymi 102 jesteście już w Berlinie, czy zatrzymacie się dopiero na Lizbonie?

Przypomnij mi ruski pomiocie, jak tam ta wasza 3 dniowa "operacja specjalna"? ze swoimi katiuszami i Rudymi 102 jesteście już w Berlinie, czy zatrzymacie się dopiero na Lizbonie?
Nie będę dyskutował z twoimi urojeniami i fobiami. Nawet nie ma sensu próbować ci tłumaczyć, że Ruscy nie są demonami z innego wymiaru

Ruscy swoje cele w tej wojnie realizują, z utrudnieniami, ale są dokładnie tam gdzie zamierzali - NATO nie ma swoich baz na Ukrainie. Tyle, ale twój umysł przeżarty strachem i nienawiścią nie jest zdolny do pojęcia nawet tak prostych założeń.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie