Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
🔥 Chłopcy będą chłopcami - teraz popularne
Polak_mały 2024-11-18, 17:13 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
krzhor 2024-11-18, 17:17 2
Przecież to normalne w Polsce, że szczają na koło. W zestawach naczepa wywrotka często jeszcze klocka zostawiają na "kiprze".
Zgłoś
beniugno 2024-11-18, 17:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lysymisio6969 2024-11-18, 17:53 2
Typowy zawodowy śmieć
Dekster napisał/a:

Gdy butelki się skończyły

no tak.. bo ty to w biedrze na wózku jeździsz i nie szczasz na koło.. a normalnie z ukraińcami do jednego kibla.. hahtfuuu
Zgłoś
ZajętyPelikan 2024-11-18, 18:13 1
Zgłoś
Espen 2024-11-18, 18:32
Zgłoś
blackburn 2024-11-18, 18:48
Zgłoś
darek1234 2024-11-18, 18:49 2
POLTERGAIST napisał/a:

W budzie śpi, z miski żre i na koło szcza.................jak mój pies.

Jak twoi koledzy zza Uralu
Zgłoś
WKND 2024-11-18, 19:39
Espen napisał/a:

Nikt nie leje w butle podczas jazdy, za dużo onetu

Nie napisałem, że każdy leje, a Ty nie pisz, że nikt. Mało jest porobieńców, którzy poćpani fetą reflektują się na autostradzie, że im pęcherz pęka?
Mówię o patologiach prowadzących do niebezpiecznych sytuacji. Zaprzeczasz, że jest część tirowcow tak jeżdżących? Poćpani? Wystarczy jeden i parę żyć idzie do aniołków.
A na onet ostatni raz wchodziłem chyba w 2009
Zgłoś
Emg 2024-11-18, 19:46 4
O boże, o Jezu on sika. Nie zesrajcie się normalna sprawa, nie stoi z pindolem na środku ulicy tylko grzecznie przytulony do autka.
Zgłoś
Opwd 2024-11-18, 20:28
Stary szofer leje na koło i to jest na sadistic? Btw. No tak, bo te kible zasrane przez was na mopach zachęcają do oddania tam moczu, chłop wiedział dobrze jak tam jest
Zgłoś
ANALizator777 2024-11-18, 20:44
Ja tez szczam na koło j jestem z miasta
Zgłoś
tatko 2024-11-18, 21:01
Dekster - to, że leje na koło to jeszcze pół biedy.
Jak miał postój tygodniowy, to twoją starą dymał. Nieładnie się z potencjalnego taty naśmiewać...
Zgłoś
Adenoid_Hynkel 2024-11-18, 21:12
Zgłoś
darek1234 2024-11-18, 21:20
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem