📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
🔥
Chłopcy będą chłopcami
- teraz popularne

Przecież to normalne w Polsce, że szczają na koło. W zestawach naczepa wywrotka często jeszcze klocka zostawiają na "kiprze".
Typowy zawodowy śmieć
no tak.. bo ty to w biedrze na wózku jeździsz i nie szczasz na koło.. a normalnie z ukraińcami do jednego kibla.. hahtfuuu
Dekster napisał/a:
Gdy butelki się skończyły
no tak.. bo ty to w biedrze na wózku jeździsz i nie szczasz na koło.. a normalnie z ukraińcami do jednego kibla.. hahtfuuu
POLTERGAIST napisał/a:
W budzie śpi, z miski żre i na koło szcza.................jak mój pies.
Jak twoi koledzy zza Uralu
Espen napisał/a:
Nikt nie leje w butle podczas jazdy, za dużo onetu
Nie napisałem, że każdy leje, a Ty nie pisz, że nikt. Mało jest porobieńców, którzy poćpani fetą reflektują się na autostradzie, że im pęcherz pęka?
Mówię o patologiach prowadzących do niebezpiecznych sytuacji. Zaprzeczasz, że jest część tirowcow tak jeżdżących? Poćpani? Wystarczy jeden i parę żyć idzie do aniołków.
A na onet ostatni raz wchodziłem chyba w 2009
O boże, o Jezu on sika. Nie zesrajcie się normalna sprawa, nie stoi z pindolem na środku ulicy tylko grzecznie przytulony do autka.
Stary szofer leje na koło i to jest na sadistic? Btw. No tak, bo te kible zasrane przez was na mopach zachęcają do oddania tam moczu, chłop wiedział dobrze jak tam jest
Dekster - to, że leje na koło to jeszcze pół biedy.
Jak miał postój tygodniowy, to twoją starą dymał. Nieładnie się z potencjalnego taty naśmiewać...
Jak miał postój tygodniowy, to twoją starą dymał. Nieładnie się z potencjalnego taty naśmiewać...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie