📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ta pierwsza poleciała jakby jej ktoś buta na plecy sprzedał.
ja wiem ze to sadol i w ogole ale cos w tym filmie jest, tak zmarla matka mojej dziewczyny

bonCziki napisał/a:
ja wiem ze to sadol i w ogole ale cos w tym filmie jest, tak zmarla matka mojej dziewczyny
Pyskowała tobie? Nie no masz jaja by ją zepchnąć i jeszcze się tym tutaj chwalić

Wydaje mi się, że to Apparat. Pewny nie jestem a szukać mi się w playliście nie chce, 5 dni i 14h to troche za długo, żeby udzielić ci odpowiedzi na to pytanie.
Ja to się modle za każdym razem jak widze moją nauczycielkę żeby też zaliczyła coś podobnego.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie