Witam;) Kupilem kilka dni temu kilka piw, jedno roznilo sie od innych wagą.
zrobilem kilka fotek telefonem.(waga rybacka-nie przewala)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żaden problem, piszesz maila do Tyskiego, pokazujesz zdjęcie ew. dopisujesz nr. partii produktu i zazwyczaj kontaktują się z Tobą w ciągu kilku dni telefonicznie, najczęściej dają jakiś upominek w zamian za bubel. Ja kupiłem jogurty pitne były zgazowane, zepsute, napisałem, Pani zadzwoniła i przeprosiła poprosiła o adres, trochę pogadaliśmy i fakt że po dwóch miesiącach ale ostrzegała przyszedł Pan i przyniósł mi cała torbę serków długopisów i koszulek PRESIDENT. Nie ma co się bulwersić, zdarza sie najlepszym:)
konto usunięte
2011-08-27, 22:04
A ja mam butelkę tymbarka z zyletka w srodku. Autentycznie.Na dniach bede sie kontaktowal z producentem.Zobaczymy co uda sie wynegocjowac.
konto usunięte
2011-08-27, 22:35
@carpa84 pokaż lub giń
rafiki napisał/a:
Jeszcze żebyś prawdziwe piwo kupił a nie te szczyny...
to jeszcze od biedy ujdzie, gorzej jesli chodzi o lecha
konto usunięte
2011-08-27, 23:53
PaczekDNA napisał/a:
Żaden problem, piszesz maila do Tyskiego, pokazujesz zdjęcie ew. dopisujesz nr. partii produktu i zazwyczaj kontaktują się z Tobą w ciągu kilku dni telefonicznie, najczęściej dają jakiś upominek w zamian za bubel. Ja kupiłem jogurty pitne były zgazowane, zepsute, napisałem, Pani zadzwoniła i przeprosiła poprosiła o adres, trochę pogadaliśmy i fakt że po dwóch miesiącach ale ostrzegała przyszedł Pan i przyniósł mi cała torbę serków długopisów i koszulek PRESIDENT. Nie ma co się bulwersić, zdarza sie najlepszym:)
serki na poczcie po dwóch miesiącach... dupa od sraczki bolała?
DMN
2011-08-27, 23:58
Czy napisał, ze pocztą przyszły? Czytajcie ze zrozumieniem, proszę.
~dback
Przyniósł mi to przedstawiciel handlowy i w 99% przypadków tak to wygląda, ale kolegę widzę głowa by zabolała od pomyślenia...
konto usunięte
2011-08-28, 9:12
Wiesz kiedy masz dobry dzień? Kiedy nawet waga z sklepie się do Ciebie uśmiecha.
jedna metalowa puszka druga alu
konto usunięte
2011-08-28, 10:35
Aj tam, waga z Anglii więc i tak pokazuje w funtach.
konto usunięte
2011-08-28, 13:59
Teraz to mnie zaskoczyłeś, jestem wiernym konsumentem piwa tyskie i nie sądziłem że przyjdzie mi z wagą przychodzić do sklepu ;/ myślałem że wszystkie piwa są takie same!!!!
Mama do Jasia: Po co Ci ta waga ?
Jasiu: Idę do sklepu po piwo !! ;d