Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PaczekDNA 2011-08-27, 21:41 5
Żaden problem, piszesz maila do Tyskiego, pokazujesz zdjęcie ew. dopisujesz nr. partii produktu i zazwyczaj kontaktują się z Tobą w ciągu kilku dni telefonicznie, najczęściej dają jakiś upominek w zamian za bubel. Ja kupiłem jogurty pitne były zgazowane, zepsute, napisałem, Pani zadzwoniła i przeprosiła poprosiła o adres, trochę pogadaliśmy i fakt że po dwóch miesiącach ale ostrzegała przyszedł Pan i przyniósł mi cała torbę serków długopisów i koszulek PRESIDENT. Nie ma co się bulwersić, zdarza sie najlepszym:)
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-27, 22:04
androgenius napisał/a:

@Novik
A jakie to ma k🤬a znaczenie dla masy w zamkniętej szczelnie puszce,imbecylu j🤬y?

90% piwa to woda, 1L piwa to 1kg, więc już sama woda to 0,45kg a pozostałe 10% też lżejsze od powietrza nie jest...

ergo: 500ml piwka powinno mniej więcej ważyć 500g

I kto się okazał "imbecylem j🤬ym"??
Zgłoś
carpa84 2011-08-27, 22:13
A ja mam butelkę tymbarka z zyletka w srodku. Autentycznie.Na dniach bede sie kontaktowal z producentem.Zobaczymy co uda sie wynegocjowac.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-27, 22:35
@carpa84 pokaż lub giń
Zgłoś
kupsobiegrzejnik 2011-08-27, 23:05 1
rafiki napisał/a:

Jeszcze żebyś prawdziwe piwo kupił a nie te szczyny...

to jeszcze od biedy ujdzie, gorzej jesli chodzi o lecha

podpis użytkownika

gdzie są flagi?
Zgłoś
androgenius 2011-08-27, 23:41 1
malibu2 napisał/a:

90% piwa to woda, 1L piwa to 1kg, więc już sama woda to 0,45kg a pozostałe 10% też lżejsze od powietrza nie jest...

ergo: 500ml piwka powinno mniej więcej ważyć 500g

I kto się okazał "imbecylem j🤬ym"??

Następny k🤬a Einstein, novik napisał,że pierwsze piwo ważyło 500g bo było "ruszane" i miało niby więcej gazu,ale puszka jest szczelnie zamknięta więc nawet jej wstrząśnięcie i skumulowanie gazu,który i tak się w niej znajdował nie może wpłynąć na całkowitą masę puszki,nie będę ci tego wyjaśniał dobitniej skończony kretynie Następnym razem czytaj k🤬a ze zrozumieniem to,do czego odnosi się dany post,jeżeli to nie jest poza spektrum twoich możliwości percepcyjnych.

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-27, 23:53
PaczekDNA napisał/a:

Żaden problem, piszesz maila do Tyskiego, pokazujesz zdjęcie ew. dopisujesz nr. partii produktu i zazwyczaj kontaktują się z Tobą w ciągu kilku dni telefonicznie, najczęściej dają jakiś upominek w zamian za bubel. Ja kupiłem jogurty pitne były zgazowane, zepsute, napisałem, Pani zadzwoniła i przeprosiła poprosiła o adres, trochę pogadaliśmy i fakt że po dwóch miesiącach ale ostrzegała przyszedł Pan i przyniósł mi cała torbę serków długopisów i koszulek PRESIDENT. Nie ma co się bulwersić, zdarza sie najlepszym:)

serki na poczcie po dwóch miesiącach... dupa od sraczki bolała?
Zgłoś
DMN 2011-08-27, 23:58 2
Czy napisał, ze pocztą przyszły? Czytajcie ze zrozumieniem, proszę.
Zgłoś
PaczekDNA 2011-08-28, 0:55 2
~dback

Przyniósł mi to przedstawiciel handlowy i w 99% przypadków tak to wygląda, ale kolegę widzę głowa by zabolała od pomyślenia...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-28, 9:12 2
Wiesz kiedy masz dobry dzień? Kiedy nawet waga z sklepie się do Ciebie uśmiecha.
Zgłoś
pakicito 2011-08-28, 10:33
jedna metalowa puszka druga alu
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-28, 10:35
Aj tam, waga z Anglii więc i tak pokazuje w funtach.
Zgłoś
kapi145 2011-08-28, 13:02 1
Ktoś tu opuszczał wykłady FIZYKI. Objętość nie równa się wadze, wyjątkiem jest woda, tzn 1kg wody zajmuje objętość 1l (w warunkach normalnych), alkoholu etylowego jakieś 0,8 kg. W piwie jest w c🤬j różnych dodatków, więc 500ml nie będzie ważyło 500g, do tego przychodzi jeszcze waga puszki.

K🤬a mać, strach się bać co będzie na Sadolu kiedy zapanuje następne pokolenie ...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-28, 13:59
Teraz to mnie zaskoczyłeś, jestem wiernym konsumentem piwa tyskie i nie sądziłem że przyjdzie mi z wagą przychodzić do sklepu ;/ myślałem że wszystkie piwa są takie same!!!!
Zgłoś
carpa84 2011-08-28, 23:01
Mama do Jasia: Po co Ci ta waga ?
Jasiu: Idę do sklepu po piwo !! ;d
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie