👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Majewski ma fajne pomysly, chociaz czasem faktycznie mu nie wychodzi. U1 Bator jest uwazam dobry.

Czyli jedyny mocny punkt żenującego programu Szymona Majewskiego.
A tu z dzisiejszego odcinka:
A tu z dzisiejszego odcinka:
raz doda powiedziała coś o czym myślałem przez cały ten program - "wszyscy jesteście tacy sami"
Wrzucam 13 jego "matejiałów" gdyż nie mogę znaleźć nigdzie jego "matejiału" z 1 odcinka sezonu 10
.
Mój ulubiony odcinek, jak był u pani Minge na pokazie
.
Ogólnie koleś jest mistrzem, nie wiem skąd Majewski go wziął, mam nadzieję, że w nowych odcinkach Szymona nadal będzie występował, bo tylko dla Niego oglądam ten program
.
Jak ktoś ma 1 odcinek to niech wrzuci gdzieś na YT i dodam do postu
.
2 odcinek:
3 odcinek:
4 odcinek:
5 odcinek:
6 odcinek:
7 odcinek:
8 odcinek:
9 odcinek:
10 mój ulubiony odcinek
:
11 odcinek:
12 odcinek:
13 odcinek:
14 odcinek:

Mój ulubiony odcinek, jak był u pani Minge na pokazie

Ogólnie koleś jest mistrzem, nie wiem skąd Majewski go wziął, mam nadzieję, że w nowych odcinkach Szymona nadal będzie występował, bo tylko dla Niego oglądam ten program

Jak ktoś ma 1 odcinek to niech wrzuci gdzieś na YT i dodam do postu

2 odcinek:
3 odcinek:
4 odcinek:
5 odcinek:
6 odcinek:
7 odcinek:
8 odcinek:
9 odcinek:
10 mój ulubiony odcinek

11 odcinek:
12 odcinek:
13 odcinek:
14 odcinek:
Przepraszam że zmarnowałem wam te kilka minut życia, ale... jestem sadystą

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie