To jest Will Smith. Więc piwko. A Will może zawsze siedzieć, nawet mu miejsca ustąpię, jak już się sypać będzie.
Gadać co tam chcecie, za U2 zawsze piwo. Większość innych zespołów może im czyścić buty najwyżej

anna496 co ty powiedz p🤬lisz, widziałaś kiedyś cz🤬cha? Miałaś okazję się przekonać jak oni funkcjonują tak na swojej skórze? Sądzę że nie choćby po tym co mówisz, ja wyobraź sobie miałem taką nieprzyjemność. Żałuje do dziś
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Od Willa Smitha to wy się odpier***cie!! Żeby tylko tacy byli , to świat byłby super.
Od U2 także , może i robią trochę pod publikę ale pomocy im nie można odmówić dla ubogich , a muzykę robią świetną ale co tam gimbaza może o tym wiedzieć. Porażka
Od U2 także , może i robią trochę pod publikę ale pomocy im nie można odmówić dla ubogich , a muzykę robią świetną ale co tam gimbaza może o tym wiedzieć. Porażka

U2 to zawodowcy, profesjonaliści. Bono śpiewa zajebiście na żywo, wręcz zbliżenie do wersji albumowej. Szacun k🤬a dla nich, niech co 20 robi tyle co U2. PIWO wielkie zimne i najlepszej jakości dla Legend.
Tassadar napisał/a:
anna496 co ty powiedz p🤬lisz, widziałaś kiedyś cz🤬cha? Miałaś okazję się przekonać jak oni funkcjonują tak na swojej skórze? Sądzę że nie choćby po tym co mówisz, ja wyobraź sobie miałem taką nieprzyjemność. Żałuje do dziś
Opowiedz nam tu licznie zgromadzonym, jak to jest poczuć w sobie tego czarnego dzikuska?

A tak serio to c🤬j ci w dupe. Rasiści k🤬a hahahahaahahah
podpis użytkownika
Sam się pod tym podpisz
Są systemy bezprzewodowe do gitar, normalne sceniczne wyposażenie, niesamowicie wk🤬ia jak podczas grania nadepniesz na kabel i wypada ci on z gitary. A co do tamburynka, to na pewno mikrofonami nagłośniony, takie małe jak podczepia się pod krawat pewnie.
ozarimielin napisał/a:
dupy i cioty sie jaraja
O techno pedał się odezwał