Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
Ubogacacze kulturowi zaczepiali panią
konto usunięte • 2024-09-19, 20:34
Pan z pieskiem próbował ich przekonać aby dali pani spokój ale inżynierowie musieli usłyszeć opinię psa przed podjęciem decyzji

Wersja z napisami po angielsku.
Nie pisałem tego ja, to zrobiła wtyczka w premiere pro za mnie bo mój francuski jest na poziomie zamówienia pasztetu w sklepie.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
jjzz26 2024-09-19, 22:36 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Piecu88 2024-09-19, 22:37 1
Velture napisał/a:

wróże z fusów od kawy bez patrzenia w logi i sprawdzania.

Ale jak to sprawdzisz czy ktoś się nie łączy
VPN--vnc-->maszyna wirtualna?
Zgłoś
konto usunięte 2024-09-19, 22:41 3
Piecu88 napisał/a:

Ale jak to sprawdzisz czy ktoś się nie łączy
VPN--vnc-->maszyna wirtualna?

Przeceniasz umiejętności użytkowników.
Tutaj ludzie się po stałym IP łączyli z kilku kont twierdząc, że sąsiad im włamał do wifi.
Nawet nie żartuję.
Zgłoś
jjzz26 2024-09-19, 22:44 2
Velture napisał/a:

wróże z fusów od kawy bez patrzenia w logi i sprawdzania.
Otyły? Spoko.
Łap fotkę aktualną bo i tak mnie widzieliście wielokrotnie w wielu tematach.

Jaki nagle wrażliwy na prawdę. XD
Jakoś fakt że jestem w związku z kobietą od 10 lat nie przeszkadzał ci w tym by oskarżać mnie o homoseksualizm. A prawda jest taka że ja w związku z chłopem nie byłem nigdy, za to ty grubasem byłeś i zawsze nim mentalnie będziesz. Bo doprowadzić się do takiego stanu to już naprawdę trzeba potrafić i żadne późniejsze schudnięcie tego nie zmieni.
Zgłoś
viking19 2024-09-19, 22:51 8
Velture napisał/a:

Mocne słowa jak na kogoś kto nie używa VPN'a i gada z kolorowymi nickami na sadolu.

nie żeby coś, ale tak serio, to co miałeś na myśli pisząc to zdanie?
a) że niby nie jest anonimowy, i łatwy do zidentyfikowania?
b) że kolorowy nick, to immunitet niczym bordo na wykopie?
serio, nie rozumiem.
wytłumacz jak pedał pedałowi. xD
Zgłoś
konto usunięte 2024-09-19, 22:56 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jjzz26 2024-09-19, 23:03 6
Zgłoś
porter 2024-09-19, 23:04 3
Zgłoś
jjzz26 2024-09-19, 23:05 4
Zgłoś
johnnyy 2024-09-19, 23:06 11
Ludziska czy wy pod każdym filmikiem musicie sobie w komentarzach ubliżać? Dajcie spokój, dorośli jesteście... Podobno
Zgłoś
jjzz26 2024-09-19, 23:11 2
Zgłoś
Dualram 2024-09-19, 23:29 5
psotna_c🤬ka napisał/a:

Ale smalcu by było z tego kundla. Do gara, i wytapiać na małym ogniu.

Nie no jestem Twoim fanem. (⁠•⁠‿⁠•⁠)
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2024-09-19, 23:36
Owczarek podkarpacki.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-09-19, 23:46
johnnyy napisał/a:

Ludziska czy wy pod każdym filmikiem musicie sobie w komentarzach ubliżać? Dajcie spokój, dorośli jesteście... Podobno

Tak. Musimy. Przynajmniej ja. Taka moja natura, co zrobić.
Zgłoś
Natiimar 2024-09-20, 0:01
Nikt z was nie skumał że to sytuacja treningowa, symulowana? Trening psa w toku. Ludzie 🤦🏻‍♀️
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem