Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
jbćTalmud 2023-02-08, 9:23 10
Przecież to nie od dzisiaj wiadomo, że talmudyści są największymi rasistami na świecie. Traktują "nież🤬dów" gorzej od zwierząt. Nawet mają prawo bezkarnie okraść i zamordować "nież🤬da- Goja"bez konsekwencji (przykład najsztba gdzie śmiertelnie potrącił staruszkę na pasach jadąc bez uprawnień, bez badań technicznych itd..)Jeszcze wstawie jednego żdka co banderlandia zwariowała na jego punkcie pomimo, że dostają po p*źdz*e, niejaki zełeński

Zgłoś
ra0mir 2023-02-08, 11:31 2
Jedna z teorii spiskowych mówi, że ż🤬dostwo będzie chciało się do Ukrainy przenieść. Najwyższa pora robić u siebie dymy

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2023-02-08, 20:03
Oni tak mają, sami uważają się za wielce pokrzywdzonych a jak komuś robią krzywdę to jest dobrze, ale jak oni są krzywdzeni to wielkie halo. Ja znam niejednego ż🤬dka, także wiem jak oni myślą. I rabinów i kohejów i bal-shemów. Przykładowo, ż🤬dek p🤬li mi o tym jak, to jego źli Polacy prześladują i jak mówią o nim stereotypowo, a sam do cygana zaczął się pultać wedle stereotypów, to już mi się czerwona lampka zapaliła, ale to nie do cygana bezpośrednio, tylko jak sobie poszedł, to do mnie, że cyganie złodzieje etc. J🤬 gudłajów.

ra0mir napisał/a:

Jedna z teorii spiskowych mówi, że ż🤬dostwo będzie chciało się do Ukrainy przenieść. Najwyższa pora robić u siebie dymy

To jest prawda a nie teoria spiskowa, to jest Projekt Nowa Kalifornia.
Zgłoś
ruddie 2023-02-09, 20:27
Mają rację, nie wpuszczać ani jednego, trzeba ich naśladować, a nie jęczeć.
Zgłoś
hardowski 2023-02-10, 11:54
ra0mir napisał/a:

P🤬le, to już wolę mieć obok siebie ruskich niż tych czosnkowych żygów...
Zgłoś