Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ququa 2022-08-14, 6:16 3
mwaski napisał/a:

Kwi, kwi, kwi, jak na tym Zachodzie źle!
I cyk, polaczki znów mają okazję się dowartościować po powrocie ze sklepu, w którym ceny wzrosły o 10% od wczoraj

idz przytul murzynka

bo za dużo ci smyczy popuścił
Zgłoś
skywalker75 2022-08-14, 8:18 1
ProVVe napisał/a:

czyli z c🤬ja a nie portugali... w brazylii tez po portugalsku gadaja to kim sa portugalczykami? Amerykanie anglikami? Tajwanczycy chińzykami? Używać ludzie głów

Akurat Tajwaczycy są chińczykami, chociaż oczywiście życzę im niepodległości

podpis użytkownika

czarna fortuna
Zgłoś
Konto usunięte 2022-08-14, 14:11
Co to za gibony ?
Zgłoś
globalterror 2022-08-14, 17:55
czy to ten słynny American Dream ??
Zgłoś
adrian___k1 2022-08-14, 20:32
ciekawe czy ktoś zwrócił uwagę na końcu filmu na fajną laskę w różowej sukience, ona mnie może ubogacić kulturowo
Zgłoś
subik 2022-08-15, 21:46
Byłem w tym roku w Portugalii, pół kraju zwiedziłem, czarnych bardzo mało jest a Wy gówno wiecie i pieprzycie farmazony z Onetu. Mimo wszystko Polska jest o wiele bardziej rozwinięta niż oni. Jedynie wyluzowani są i bardzo sympatyczni, nigdzie sie nie spieszą, ale finansowo, samochody, infrastruktura itp to fest słabizna
Zgłoś
Konto usunięte 2022-08-16, 15:54
subik napisał/a:

Byłem w tym roku w Portugalii, pół kraju zwiedziłem, czarnych bardzo mało jest a Wy gówno wiecie i pieprzycie farmazony z Onetu. Mimo wszystko Polska jest o wiele bardziej rozwinięta niż oni. Jedynie wyluzowani są i bardzo sympatyczni, nigdzie sie nie spieszą, ale finansowo, samochody, infrastruktura itp to fest słabizna

Do 1974 roku rządziło prawactwo w czasie kiedy inne kraje się rozwijały, więc trochę czasu im zajmie, żeby dorównać gospodarczo do krajów rozwiniętych.
Zgłoś