📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

Czy wy macie oczy w dupie? W 0.03 sekundzie filmiku widać, że najbliższy kamery z najbardziej zasłoniętą japą ma białe łapy, drugi w ogóle ryja nie zasłonił - o zgrozo białego, trzeci też ma jaśniutkie lepkie łapki.
Zajebiscie .. w końcu po taniosci bedzie mozna kupic jakiś fajny tel
i jeszcze na narkotyki starczy
Przecież to biała patologia .. nie zdziwiłbym sie jakby czesc z nich była Polakami

Przecież to biała patologia .. nie zdziwiłbym sie jakby czesc z nich była Polakami

Jak ja kocham takie filmiki, każdy z nich na sadolu uświadcza mnie w przekonaniu ze jednak nie jestem rasistą i czarni są pod rasą ludzi.
Też chciałam przetestować nowy model Samsunga przed zakupem, ale żeby aż tak...

Ej no wszyscy wściekli że biali właściciele salonu nie reagują. A weź coś zrób klęcząc na jednym kolanie.
zbigniewz napisał/a:
Ja czerpię większą radość z tego co kupię a nie ukradnę
Bo jesteś biały europejczyk, a nie czarna mamba z Africa.
majkelson napisał/a:
Typowa przestępczość niezorganizowana
Hahahahahaha. A teraz muszę wytrzeć klawiaturę.
A sprzedawca nie może iść w tym czasie na zaplecze, zamknąć się od środka (tam często są jeszcze kolejne drzwi na wewnętrzny korytarzyk więc luz) a w międzyczasie przyciskiem zamyka roletę i ogłasza, że ta się zepsuła, akurat w pozycji zamkniętej (czysty przypadek).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie