Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
radek225 2022-10-16, 15:46 5
silwerbalk napisał/a:

Mnie to dziwi że każdy ma to w dupie jak banda orangutanów skacze po ladzie jak po ljanach .... i k🤬a to paręnaście minut trwa i każdy ma to w dupie łacznie z właścicielem salonu ....

Tak jak napisał zlaskipanskiejbozydarr - wszystko jest ubezpieczone, więc właściciel i pracownicy mają wyj🤬e. Za 2 dni cały sklep będzie czysty, wyremontowany za hajs z ubezpieczalni + będą na wystawach nowe telefony. Ale bym się śmiał, jakby skradzione telefony z wystawy to były Samsungi . Czemu? Bo jak wejdziecie sobie do jakiegokolwiek elektromarketu, to Samsungi z wystaw to telefony BEZ TORU RADIOWEGO, nazywa się to Live Demo Unit. Wpiszcie sobie *#06#, a wyskoczy, że operacja jest nieobsługiwana przez urządzenie. Działa tylko bluetooth i wifi. Taki telefon dla złodzieja jest bezużyteczny, może jeszcze pójść na wyświetlacz, bo rynek wyświetlaczy do Samsungów nie istnieje i jest na nie popyt. Tak więc jak przyjdzie komuś do głowy zaj🤬 Szajsunga z nie dla idiotów, to radzę się 3x porządnie zastanowić

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
damian15snk 2022-10-16, 16:11 2
silwerbalk napisał/a:

Mnie to dziwi że każdy ma to w dupie jak banda orangutanów skacze po ladzie jak po ljanach .... i k🤬a to paręnaście minut trwa i każdy ma to w dupie łacznie z właścicielem salonu ....

Byłeś kiedyś w UK? Tacy debile na 99% latają z kosami. Znasz ich prawo choć trochę? Zrobisz mu coś to ty masz przej🤬e 2x gorzej niż on za tą kradzież.

baronturbina napisał/a:

Spoko Velt! Ukradli atrapy. W dzingli i na podlasjuu takiego nie maju

Nie wiem jak w innych krajach ale w uk na wystawać są oryginały a nie atrapy

huncfot130 napisał/a:

Nawet jakby to nie były atrapy czy tel nie zostaną zablokowane... To k🤬a po takim "masażu" małpimi kończynami z tel nic nie zostało...
Pojeby jak ich mało

Jak będą zablokowane to tylko na Angielskie karty. Włożysz polska albo jakakolwiek inna i telefon działa. Wiem bo miałem na ubezpieczenie telefony gubiłem je oni blokowali dawali nowy a ja je znajdywalem. Farciarz
Zgłoś
TylerPL 2022-10-16, 16:42 2
Czy wy macie oczy w dupie? W 0.03 sekundzie filmiku widać, że najbliższy kamery z najbardziej zasłoniętą japą ma białe łapy, drugi w ogóle ryja nie zasłonił - o zgrozo białego, trzeci też ma jaśniutkie lepkie łapki.
Zgłoś
PutinToSmiec 2022-10-16, 17:05
Zajebiscie .. w końcu po taniosci bedzie mozna kupic jakiś fajny tel i jeszcze na narkotyki starczy

Przecież to biała patologia .. nie zdziwiłbym sie jakby czesc z nich była Polakami
Zgłoś
zipi 2022-10-16, 17:07
Jak ja kocham takie filmiki, każdy z nich na sadolu uświadcza mnie w przekonaniu ze jednak nie jestem rasistą i czarni są pod rasą ludzi.
Zgłoś
Baronessa 2022-10-16, 17:19
Też chciałam przetestować nowy model Samsunga przed zakupem, ale żeby aż tak...
Zgłoś
zbigniewz 2022-10-16, 18:38
Ja czerpię większą radość z tego co kupię a nie ukradnę
Zgłoś
fabex 2022-10-16, 20:09
Ej no wszyscy wściekli że biali właściciele salonu nie reagują. A weź coś zrób klęcząc na jednym kolanie.
Zgłoś
Baronessa 2022-10-16, 21:59
zbigniewz napisał/a:

Ja czerpię większą radość z tego co kupię a nie ukradnę

Bo jesteś biały europejczyk, a nie czarna mamba z Africa.
Zgłoś
solidus87 2022-10-16, 22:34
radek225 napisał/a:

Tak jak napisał zlaskipanskiejbozydarr - wszystko jest ubezpieczone, więc właściciel i pracownicy mają wyj🤬e. Za 2 dni cały sklep będzie czysty, wyremontowany za hajs z ubezpieczalni + będą na wystawach nowe telefony. Ale bym się śmiał, jakby skradzione telefony z wystawy to były Samsungi . Czemu? Bo jak wejdziecie sobie do jakiegokolwiek elektromarketu, to Samsungi z wystaw to telefony BEZ TORU RADIOWEGO, nazywa się to Live Demo Unit. Wpiszcie sobie *#06#, a wyskoczy, że operacja jest nieobsługiwana przez urządzenie. Działa tylko bluetooth i wifi. Taki telefon dla złodzieja jest bezużyteczny, może jeszcze pójść na wyświetlacz, bo rynek wyświetlaczy do Samsungów nie istnieje i jest na nie popyt. Tak więc jak przyjdzie komuś do głowy zaj🤬 Szajsunga z nie dla idiotów, to radzę się 3x porządnie zastanowić

Nie ma znaczenia czy ukradli Samsunga, Xiaomi czy iPhone. Patent polega na tym że potem c🤬ty na ulicy podchodzi do jakiegoś naiwniaka z takim telefonem, nawet ze zbitą szybką, że niby zgubił portfel/kartę, a potrzebuje szybko na bilet do Glasgow/Paryża. Naiwniak cieszy japę że ma nowego ajfona za 1/10 wartości, c🤬ty że ma łatwe £££.

Policja przez telefon tylko spisuje raport który jest potrzebny dla ubezpieczalni i ma to głęboko w dupie.
Nikt z pracowników nie będzie się z małpami szarpał, bo też mają to głęboko w dupie (to nie obsrany polski salon play, żeby pracownicy odpowiadali materialnie za każdy zaginiony kabelek).
Sieć i kierownictwo mają to w dupie bo wszystko ubezpieczone jest.
I tak to wygląda
Zgłoś
Niemamnicku 2022-10-16, 23:06
radek225 napisał/a:

Do tego jeszcze trzeba dodać, że telefony na wystawie są cały czas przypięte do ładowarek, bo bateria ktora jest w środku ma jakiś niewielki ułamek pojemności baterii z prawdziwego telefonu właśnie po to, żeby wyjść na przeciw takim misiom jak na tym filmie...
Zgłoś
J-23 2022-10-16, 23:55
majkelson napisał/a:

Typowa przestępczość niezorganizowana

Hahahahahaha. A teraz muszę wytrzeć klawiaturę.
Zgłoś
UrlichUrwich 2022-10-17, 20:06
A sprzedawca nie może iść w tym czasie na zaplecze, zamknąć się od środka (tam często są jeszcze kolejne drzwi na wewnętrzny korytarzyk więc luz) a w międzyczasie przyciskiem zamyka roletę i ogłasza, że ta się zepsuła, akurat w pozycji zamkniętej (czysty przypadek).
Zgłoś