Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ANALizator777 2025-05-10, 19:54 2
steven_seagull napisał/a:

To prawda. Szwaby próbują na wszelkie sposoby zniszczyć Europę. Jak nie napadając na sąsiednie państwa, to "biernie" przyjmując wszelkiej maści intruzów z III świata patrząc, co się stanie. Cudzysłów dałem specjalnie, bo wiem, że oni mają w tym jakiś interes i nie robią nic przypadkowo. A tak w ogóle to oni chyba kochają liczbę "3". III Rzesza, III świat...🧐

Słuchaj, niemcy i cały były związek sowiecki nigdy nie bedą naszymi przyjaciółmi żeby skały srały

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
M_A_X 2025-05-10, 20:09 1
Mógł im jeszcze radiowóz buchnąć .
Zgłoś
kawior2007 2025-05-10, 20:11 1
Ale co tu się dziwić, za mało pieniędzy dają imigrantom to muszą se chłopaki jakoś radzić
Zgłoś
cygar 2025-05-11, 4:59 1
steven_seagull napisał/a:

To prawda. Szwaby próbują na wszelkie sposoby zniszczyć Europę. Jak nie napadając na sąsiednie państwa, to "biernie" przyjmując wszelkiej maści intruzów z III świata patrząc, co się stanie. Cudzysłów dałem specjalnie, bo wiem, że oni mają w tym jakiś interes i nie robią nic przypadkowo. A tak w ogóle to oni chyba kochają liczbę "3". III Rzesza, III świat...🧐

Ludźmi z III świata rozpętają III wojne światowe.
Zgłoś
cedrikk 2025-05-11, 8:06 1
cygar napisał/a:

Ludźmi z III świata rozpętają III wojne światowe.

Zgłoś
Qubec 2025-05-11, 11:05
Niemcy to tak trochę nie umieją wyrównać tych poglądów. Albo kogoś nienawidzą albo ich kochają. I zawsze przez nich jest problem
Zgłoś
crx. 2025-05-11, 15:03
@HectorTheMexican: U mnie w TV mówią, że nikogo nie złapali
Zgłoś