steven_seagull napisał/a:
To prawda. Szwaby próbują na wszelkie sposoby zniszczyć Europę. Jak nie napadając na sąsiednie państwa, to "biernie" przyjmując wszelkiej maści intruzów z III świata patrząc, co się stanie. Cudzysłów dałem specjalnie, bo wiem, że oni mają w tym jakiś interes i nie robią nic przypadkowo. A tak w ogóle to oni chyba kochają liczbę "3". III Rzesza, III świat...🧐
Słuchaj, niemcy i cały były związek sowiecki nigdy nie bedą naszymi przyjaciółmi żeby skały srały
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Ale co tu się dziwić, za mało pieniędzy dają imigrantom to muszą se chłopaki jakoś radzić
steven_seagull napisał/a:
To prawda. Szwaby próbują na wszelkie sposoby zniszczyć Europę. Jak nie napadając na sąsiednie państwa, to "biernie" przyjmując wszelkiej maści intruzów z III świata patrząc, co się stanie. Cudzysłów dałem specjalnie, bo wiem, że oni mają w tym jakiś interes i nie robią nic przypadkowo. A tak w ogóle to oni chyba kochają liczbę "3". III Rzesza, III świat...🧐
Ludźmi z III świata rozpętają III wojne światowe.
Niemcy to tak trochę nie umieją wyrównać tych poglądów. Albo kogoś nienawidzą albo ich kochają. I zawsze przez nich jest problem