Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:21
Puczysta 2019-10-26, 23:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-10-26, 23:38 1
Z mojego banku ludzie zawsze powtarzają, że ktoś z "zewnątrz" nie powinien takich samochodów kupować. Bryki klasy premium lub nawet roczny Ford F150, jeżeli są z pewnego źródła, odebrane przez komornika z normalny sposób, to takie samochody rozchodzą się wśród swoich. Na oficjalne licytacje trafiają samochody jak z filmu, zajechane lub z ukrytymi wadami. Opowiedziałem to mojemu kuzynowi z Polski, ale głupek zajawił się na ten temat i znalazł strone licytacje komornicze. Kupił 4letniego Hyundaia Tucsona za 60% wartości rynkowej. Jak wymieniał olej to było w nim pełno piasku. Przejechał nim 10tys i silnik do remontu i doliczając koszty naprawy, mógłby kupić samochód ze sprawdzonego źródła w lepszym stanie.
Zgłoś
SCIX_69 2019-10-27, 1:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-10-27, 1:31
Zgłoś
Tobiahus96 2019-10-27, 2:43
Zgłoś
klawyzwawy 2019-10-27, 9:09
W zeszłym roku handlowałem autami powindykacyjnymi. Nie spodziewałem się, że tak można zniszczyć auta.
Zgłoś
Wiewór 2019-10-27, 9:45 1
Zgłoś
t0ffik1 2019-10-27, 13:22
Zgłoś
tigerqaz 2019-10-27, 21:05
Zgłoś
Dżizas_kurde 2019-10-27, 23:46
Zgłoś
batons0 2019-10-28, 13:40
Całkowicie popieram przedmówcę. Również uważam że jest to narzędzie które ma przede wszystkich służyć Tobie a nie wyglądać dla wszystkich sąsiadów na osiedlu.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem