📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:55
Jak takie kur.y są mądre od tych reklam, to niech TARZANA czarnego nagrają. Netflix nawet nie ryzykuje ale może jakiś od reklam będzie miał jaja i to zrobi. Bo to jedyny film w którym w którym możemy być pewni że wychowanka zwierząt dżungli gra biały. Nie jestem ekspertem ale przyznacie że mam rację.
Indoktrynacja trwa na całego a szczególnym celem są dzieci. Widzieliście klocki LEGO dla dziewczynek? Widzieliście jakie teraz są bajki dla dzieci?
Żyjemy w czasach kiedy zajebiście jest być czarnym facetem ale białym to już niekoniecznie...
Feminizm.
O co w tym chodzi? Białe kobiety tak testują mężczyzn.
Mówią że chcą być szanowane, facet ma umieć okazywać uczucia itd.
A to tylko test. Jeżeli facet ulegnie to przegrał, dlatego wolą czarnego który złapie je za kłaki i pokaże im swoje miejsce.
O co w tym chodzi? Białe kobiety tak testują mężczyzn.
Mówią że chcą być szanowane, facet ma umieć okazywać uczucia itd.
A to tylko test. Jeżeli facet ulegnie to przegrał, dlatego wolą czarnego który złapie je za kłaki i pokaże im swoje miejsce.
Ładnie oswajają kurewki. Mam nadzieję że swoje żony, mężów i dzieci też zmienią na czarnych, aby ubogacenie szło w najlepsze
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie