Szkoda że większość ogromna frajerów z sadola nie wie, że to prowokacja. Siostry Knyś, aktoreczki udają debilki i to nagrywają, większosć debili się na to łapie, o to im chodzi. BTW niezła jest dupa z niej. Poza tym jak sie k🤬a nie można bylo zorientować po szmince i brwiach że to nie fake? Nie rozróżnia się pustych lasek? Sióstr się nie zna?
@up a c🤬j mnie obchodzi czy to fejk czy nie skoro po 3 sekundach to wyłączyłem w p🤬du ?
podpis użytkownika

Kolejna pseudo gwiazdeczka krtóra nic sobą nie reprezentując chce zostać gwiazdą interneta, zamiast zabagniać serwery wzięła by się do jakiejś porządnej roboty np zmywanie garów albo prostytucje, bo żadnej bardziej umysłowej pracy wykonywać nie powinna.
Ejcz and Em k🤬a!
Btw. Dlaczego gosciu nak🤬ia kilowym ciezarkiem udajac prawdziwego koksa przez caly czas, gdy ona p🤬li? Nieogarniam. Mozg rozj🤬y.
Btw. Dlaczego gosciu nak🤬ia kilowym ciezarkiem udajac prawdziwego koksa przez caly czas, gdy ona p🤬li? Nieogarniam. Mozg rozj🤬y.

pilaf666 napisał/a:
Dlaczego gosciu nak🤬ia kilowym ciezarkiem udajac prawdziwego koksa przez caly czas, gdy ona p🤬li?
Ponieważ właśnie mamy karnawał i wszystkie chwyty są dozwolone

czy wy jesteście wszyscy p🤬lnięci?! naprawdę niedostrzegacie sarkazmu...?
amrashs napisał/a:
Nikt z was nie zauważył, że to córka TW "Bliźniaka" Matylda Damięcka?
lol dokładnie

podpis użytkownika
nioch nioch nioch
Nawet pod moim pojęciem ironii ona się nie wpasuje... WTF OMFG LOL...

podpis użytkownika
"Nie jestem z natury zły, nie wk🤬iaj mnie a nic Ci się nie stanie" Mick Thompson
Wszyscy myślą, że to pusta baba, a sami są głupsi od niej
Fejkiem jebie na kilometr od pierwszych sekund.A w tle to nie facet nap🤬la bicka(tricka) tylko jej siostra.

Fejkiem jebie na kilometr od pierwszych sekund.A w tle to nie facet nap🤬la bicka(tricka) tylko jej siostra.
Ceran napisał/a:
w tle to nie facet nap🤬la bicka(tricka) tylko jej siostra.
Jej siostra to... facet?;s

Pleso93 napisał/a:
Jej siostra to... facet?;s
A może, nie wiem bo nie oglądałem innych filmów :E