To, co zaczęło się jako zdrada, niemal zakończyło się tragedią, gdy kochanka – której tożsamości nie ujawniły jeszcze media – postanowiła uciec przez okno na 10. piętrze 16-piętrowego budynku, aby uniknąć wykrycia.
To, co zaczęło się jako zdrada, niemal zakończyło się tragedią, gdy kochanka – której tożsamości nie ujawniły jeszcze media – postanowiła uciec przez okno na 10. piętrze 16-piętrowego budynku, aby uniknąć wykrycia.
Dziwne że facet się przejmował; u nich baby nie mają żadnych praw. Czyżby jeden z teściów był mułłą lub inną szychą?
Zdarzenie miało miejsce, nie w Arabii Saudyjskiej, ale gdzieś w Guangdong:
ettoday.net/news/20251204/3078142.htm
Zważając na miejsce akcji i lokalne "prawo", jej determinacja jest w zupełności zrozumiała...
A zakładam, że życiem zaryzykowała już na etapie wejścia z nim do jednego pokoju...
Dokładnie. Jako że sprawa wypłynęła do sieci to ja wkrótce znajdą a wtedy to już będzie żałowała, że nie skoczyła.
Dokładnie. Jako że sprawa wypłynęła do sieci to ja wkrótce znajdą a wtedy to już będzie żałowała, że nie skoczyła.
może zdąży uciec z kraju... oby
Zdarzenie miało miejsce, nie w Arabii Saudyjskiej, ale gdzieś w Guangdong:
a to czemu ryzykowała... w Chinach nie ma chyba kary za cudzołóstwo
a to czemu ryzykowała... w Chinach nie ma chyba kary za cudzołóstwo
Bo to wiadomo, jak zdradzona żonka, by ją i/lub męża ukarała? W każdym chińskim domu, w kuchni jest odpowiednie narzędzie.
No patrz, a ja mieszkam na parterze i żadna się nie kwapi...
Piwnica to nie parter
a ja mieszkam na parterze
Dość wyszukana nazwa na twoją piwnicę
Widać są zdesperowane, ale nie aż tak
Dość wyszukana nazwa na twoją piwnicę
Jaką piwnicę? To jest APARTAMENT, całe 15m2, dla osób ceniących kontakt z naturą.
może właśnie dlatego. za małe ryzyko
od kiedy piwnica to parter
bo mieszkasz w bloku w Polsce, pewnie jeszcze w socjalnym. to po co mają tam iść?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie