pfefe napisał/a:
Ruscy mają teraz armię większą niż przed zaatakowaniem Ukrainy więc nie wiem co mają odbudowywać
Sprzyntu ni ma
janusz_biznesu napisał/a:
Powiedzieli mu ,że jest potrzebny na froncie.Chłop wziął sobie do serca i wypruł na pełnej k🤬ie bronić ojczyzny...Chwała bohaterom.
Slava jemu a chwdp Putinowi i widlarzom,tak to chyba leciało
Myślę, że Rosja powinna trzymać to ukraińskie bydło pod kluczem, ale niestety ta wojna spowoduję, że Ci którzy zostaną zostawią kolejne 2 generację patriotów. Reszta mieszańców już się rozlała po świecie. Tak jak u Nas w Polsce. Ukraiński Pułk Warszawa i pułk Gdańsk.
Maniecky napisał/a:
I wyjdz sobie normalnie na ulice w takim chorym kraju...
To nie jest chory kraj. Jest WOJNA i tyle. To ona jest chora.
[ Dodano: 2025-02-10, 22:24 ]
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:
Jak większość idiotów swoja wiedzę czerpiesz ze spędów Hołowni, Sikorskiego czy Morawieckiego?
Może lepiej popłacz nad Konstytucja zamiast nas zaszycać swoimi wypocinami.
Wiedzę czerpię z tego, że Putin buduje imperium, a nie z wypowiedzi Hołowni.
Jeżeli uważasz, ze Polske to ominie, to mocno się zdziwisz.
Przyjedźcie do Polski, tu takich poborowych macie od c🤬ja tysięcy, niektórzy pracują a niektórzy tylko łażą, kradną, chleją, bawią się w knajpach, do wyboru do poboru.
pfefe napisał/a:
Ruscy mają teraz armię większą niż przed zaatakowaniem Ukrainy więc nie wiem co mają odbudowywać
Co Ty p🤬lisz. Większa to ty masz tylko głupotę.
@Wombat212: ; @maksym_gorki: Właśnie sprawdziłem informację w defence24. Teraz ruscy mają 1,5 mln żołnierzy, a w 2018 mieli 1 mln. Cholera wie jak jest u nich ze sprzętem ale nie zdziwiłbym się, że inaczej niż chcielibyśmy, aby było. Sprzedają na cały świat ropę, stal itp więc mają z czego to robić. Z tą wkładka mięsną też bym nie przesadzał, bo ich wojskowi już też trochę nauczyli się na czym polega wojna. Poza tym nie mają takiej mobilizacji jak na Ukrainie. Wystarczy, że dobrze płacą i mają pełno chętnych Mongołów z Syberii.
[ Dodano: 2025-02-11, 08:45 ]
W takim przypadku powołają tylko kierowcę, który w niego jebnął.
[ Dodano: 2025-02-11, 08:45 ]
W takim przypadku powołają tylko kierowcę, który w niego jebnął.

mun66 napisał/a:
To nie jest chory kraj. Jest WOJNA i tyle. To ona jest chora.
Wiedzę czerpię z tego, że Putin buduje imperium, a nie z wypowiedzi Hołowni.
Jeżeli uważasz, ze Polske to ominie, to mocno się zdziwisz.
To się Ruskie muszą ustawić w kolejce, bo przed nimi są jeszcze niemcy i ukry, a przed nimi ż🤬dzi ze swoim pitbullem czyli USA.