📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02

Akcja dobra, ale są debilami do sześcianu że dali się złapać, gdyby rozkminili jeszcze z 5 osób to te psy nawet by z budy nie wyskoczyły ;o
Tak, tak wiem bo tamci mają przewagę liczebną, tylko dlaczego mundurowi są dopiero "twardzi" jak są w większych grupach? Działają tak jak osiedlowe dresy, a teraz nawet już wożą się w dresach.
Legalne dresy.
Tak, tak wiem bo tamci mają przewagę liczebną, tylko dlaczego mundurowi są dopiero "twardzi" jak są w większych grupach? Działają tak jak osiedlowe dresy, a teraz nawet już wożą się w dresach.
Legalne dresy.

KingOfEvil napisał/a:
Akcja dobra, ale są debilami do sześcianu że dali się złapać, gdyby rozkminili jeszcze z 5 osób to te psy nawet by z budy nie wyskoczyły ;o
Legalne dresy.

pptomek napisał/a:
Jak ktos pobije, okradnie czy zabije wam matke albo ojca to do kogo pojdziecie? Do kolegow z osiedla?
powiem szczerze wieksza szansa na sprawiedliwosc
odnosnie filmiku, nie wiadomo o co chodzilo ale kumpel dobry tylko uciekinier jakis taki mierny, chyba na wf nie chodzil w gimnazjum jak go pałarz dopadl

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie