👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

BrunerOvned napisał/a:
Przestańcie tam jarać majeranek i wąchać proszek do pieczenia - będzie normalnie!
Masz 22 lata i już kończysz liceum? Szacun! Rzeczywiście patola...![]()
2016 - 1997 = 19
To chyba normalny wiek na kończenie liceum.

@PanFok, dlaczego nie przeczytasz innych komentarzy albo chociaż nie wejdziesz na profil tego usera? Tam jest wyraźnie napisane rocznik 1994.

Chyba że w profilu data urodzenia jest błędna, a w nicku prawdziwa. Dziwne że nikt nie przyjmuje takiej sytuacji która jest wysoce prawdopodobna w 50% procentach ; >

Normalka, pamiętam że u nas też gość kose dostał w gimnazjum, tylko w klate.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie