Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Asterot 2024-08-17, 21:47
Debile j🤬e. Rozstrzelać wszystkich.

podpis użytkownika

Bello !
Zgłoś
majeńka 2024-08-17, 23:43 1
rayananer napisał/a:

parodia jak c🤬j, mogliby zrobic testy IQ w kazdym komisariacie policji na swiecie, chcialbym poznac ta srednia inteligencji tych dziadow, za wysokie nie bedzie to wiem bo nikt myslacy nie pojdzie wykonywac rozkazkow od politykierow

Zgodnie z żądaniami wyborców zrobili "defund the police", tak więc na stanie osobowym zostali tylko ci zbyt głupi aby się na lepiej płatną robotę załapać.

A bijący ani na krok nie inteligentniejszy — jak widział że policaje mają problemy, mógł się spacerowym kroczkiem oddalić i pozostać na wolności.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
rosky 2024-08-18, 1:27
do wyj🤬ia wszyscy
Zgłoś
Zasysacz 2024-08-18, 2:17
Ale cyrk
Zgłoś
ibrahim 2024-08-18, 23:01 1
rayananer napisał/a:

parodia jak c🤬j, mogliby zrobic testy IQ w kazdym komisariacie policji na swiecie, chcialbym poznac ta srednia inteligencji tych dziadow, za wysokie nie bedzie to wiem bo nikt myslacy nie pojdzie wykonywac rozkazkow od politykierow

Jakbyś się k🤬a wczoraj urodził. W milicji nie potrzeba ludzi inteligentnych. Tu potrzeba zrytych beretów, z🤬bów, nieuków, którzy wykonają najgłupsze, najdebilniejsze, wręcz przestępcze polecenie przełożonych. Milicja nie stosuje prawa. milicja stosuje polecenia przełożonych. Kto tego nie kuma żyje w nibylandii.
Zgłoś
rayananer 2024-08-18, 23:21 1
ibrahim napisał/a:

Jakbyś się k🤬a wczoraj urodził. W milicji nie potrzeba ludzi inteligentnych. Tu potrzeba zrytych beretów, z🤬bów, nieuków, którzy wykonają najgłupsze, najdebilniejsze, wręcz przestępcze polecenie przełożonych. Milicja nie stosuje prawa. milicja stosuje polecenia przełożonych. Kto tego nie kuma żyje w nibylandii.

ja to rozumiem panie i znam dwoch psow ktorzy sa od niedawna milicja, znam ich od 20lat i nigdy nie mieli bystrosci logiki blyskotliwosci itd, tylko bardziej bym ich wrzucil w worek z idiotymem i podp🤬lania innych ludzi obcych a ich rodzinka jest najgorsza ze potrafili krasc pieniadze co zbierala ich matka na kwiaty do kosciola (o kosciele tez nic dobrego bym nie powiedzial) j🤬y cyrk..
Zgłoś
ibrahim 2024-08-18, 23:28 1
rayananer napisał/a:

ja to rozumiem panie i znam dwoch psow ktorzy sa od niedawna milicja, znam ich od 20lat i nigdy nie mieli bystrosci logiki blyskotliwosci itd, tylko bardziej bym ich wrzucil w worek z idiotymem i podp🤬lania innych ludzi obcych a ich rodzinka jest najgorsza ze potrafili krasc pieniadze co zbierala ich matka na kwiaty do kosciola (o kosciele tez nic dobrego bym nie powiedzial) j🤬y cyrk..

I właśnie za tą świadomość sytuacyjną dostajesz ode mnie piwo. Bo ty teraz wiesz, że tylko Polskie Państwo Podziemne może uratować ten zj🤬y ż🤬dowski kraj. Ja znam takich, co kradli kwiaty z grobów. Ale pamiętaj, to się znikąd nie bierze. To są potomkowie rzydowskich ubeków.
Zgłoś
rayananer 2024-08-18, 23:37 1
ibrahim napisał/a:

I właśnie za tą świadomość sytuacyjną dostajesz ode mnie piwo. Bo ty teraz wiesz, że tylko Polskie Państwo Podziemne może uratować ten zj🤬y ż🤬dowski kraj.

oczywisce, ze tak i nic innego tego nie zmieni.. Polska walczy do dzis i nie bylo pokoju 'po wojnie' widac to jasno w muzeach przykladowo kogo czcimy a kogo usuwamy z kart historii. j🤬e zydostwo za tym stoi i nie tylko w naszym pieknym kraju, ale niedlugo przyjdzie ten moment i zrzucimy kajdany niemocy ja to wiem bracie bo nas nie da sie stłamsić a jedynie uspic na krótki czas, mam kontakty z Serbami i oni tylko czekaja na ruch ameryczki i wtedy wypadaloby dolaczyc do nich.
Zgłoś
ibrahim 2024-08-18, 23:44 1
rayananer napisał/a:

oczywisce, ze tak i nic innego tego nie zmieni.. Polska walczy do dzis i nie bylo pokoju 'po wojnie' widac to jasno w muzeach przykladowo kogo czcimy a kogo usuwamy z kart historii. j🤬e zydostwo za tym stoi i nie tylko w naszym pieknym kraju, ale niedlugo przyjdzie ten moment i zrzucimy kajdany niemocy ja to wiem bracie bo nas nie da sie stłamsić a jedynie uspic na krótki czas, mam kontakty z Serbami i oni tylko czekaja na ruch ameryczki i wtedy wypadaloby dolaczyc do nich.

Wpisz w yt ; Ballada o Rotmistrzu Witoldzie Pileckim
Zgłoś
rayananer 2024-08-19, 0:44
ibrahim napisał/a:

Wpisz w yt ; Ballada o Rotmistrzu Witoldzie Pileckim

trafny strzal przyjacielu, a tego typu nuty sa jedynymi wyciskiwaczami łez i nic innego nie zmusi mnie do urojenia łzy i dumnie nosze miano bycia potomkiem dziada AK i babki uciekinierki z Wołynia, juz niedlugo i Polska bedzie wolna, zawsze milo spotkac swiadomych ludzi - zdrowia i spokoju
Zgłoś