Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siriuz 2024-07-05, 11:14 4
Jasiek93 napisał/a:

Miałem kiedyś owczarka niemieckiego, jak tylko jakiś kot pojawił się na podwórku to już żywy nie wyszedł nie miał szans dojechał każdego. Wtedy kotów w okolicy nie było wcale.

A potem wyszedł cichy bohater osiedlowy i zaczął rozrzucać kiełbaski nadziane gwoździami i niedługo żaden owczarek niemiecki nie wrócił cało z podwórka
Zgłoś
JohnDoe 2024-07-05, 11:16 1
Dzwoneczek na szyje się zakłada i już nic nie upoluje, ale Wy stulejarze chcecie je zabijać. Nawet mi Was nie jest żal...
Zgłoś
gemafej435 2024-07-05, 11:21 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Yolanda 2024-07-05, 11:37 1
vatherland napisał/a:

Pan wyznaje to samo co ja! Kot to szkodnik! Robactwa na ogrodzie pełno bo żaden ptak w mojej okolicy nie usiądzie bo te ku*wy biegają gdzie chcą wszyscy sąsiedzi mają koty jeden to nawet 4! Debile do kwadratu! O tym, że niszczą mi moje rabaty już nie wspomnę

Lepiej, żeby ptak nasrał Ci na łeb? Skoro lubisz maczać się w srace.
Zgłoś
KosmatyHui 2024-07-05, 12:06 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Paszczaku 2024-07-05, 12:29 2
Nie zesrajcie się . Raz kot wcina wróbla raz kota wżera większy ptak , sokół orzeł itp . Kaczkę jak nie zje kot to pies , lis , kuna . Zresztą kot to ma przerąbane w spotkaniu z kuną czy lisem . Jak wam gołąb obsra passata na podwórku to już nie jest w porządku .
Zgłoś
MowMiMiszczu 2024-07-05, 12:30 3
Ja tam lubie wypuszczac mojego kotka zeby polowal na te dachosraje i inne latajace gowno. A ze wytresowany jest pod polowanie to odrazu ciszej mam w okolicy.
Zgłoś
gemafej435 2024-07-05, 12:36 1
KosmatyHui napisał/a:

oho.. Dzieci wstaja z lozeczka i zaczynaja podskakiwac. Chodz pajacu z koteckiem na jakies pole, to was z dzikiem pomyle;)
Spokojnie, te wasze kotecki zamiast robic cos pozytecznego, jak lapanie pospolitych zasrancow, wola jednak uganiac sie za czyms bardziej wartosciowym. Jeszcze nie widzialem kota, ktory upolowal golebiowego zasranca.
A ja nienawidze tych zracych sie kotow pod oknem o 3 nad ranem. Ale na szczescie zywolapka powoli je odlawia.
A wszystkim przypominam, ze odwalanie akcji jak na filmie. Polowanie z kotem czy innym stworem na dzikie stwory podlega pod zwykle paragrafy klusownictwa i sa za to srogie kary. To ze nikt u nas tego nie goni, to odrebna kwestia.. Ale nie dziwcie sie amebki z przedszkola, ze jak wasz siersciuch bedzie bez nadzoru poza domem, to dokona 9 zyc na krolowa sadolowych chorob.. olowice.

Mocno byś się zdziwił gamoniu no ale napinaj się dalej
Zgłoś
Pitok 2024-07-05, 13:24 2
Zgłoś
Gruchenfuhrer 2024-07-05, 13:29 1
Zgłoś
DEADmanPL 2024-07-05, 13:39 6
Zgłoś
Puffin 2024-07-05, 14:02 3
Zgłoś
Morty999 2024-07-05, 14:51
Zgłoś
ussesus 2024-07-05, 15:22
Tępić te latające szczury w miastach a nie jeszcze dokarmiać.
Zgłoś
Edmund_z_klatki_obok 2024-07-05, 15:32
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem