Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałem kiedyś owczarka niemieckiego, jak tylko jakiś kot pojawił się na podwórku to już żywy nie wyszedł nie miał szans dojechał każdego. Wtedy kotów w okolicy nie było wcale.
A potem wyszedł cichy bohater osiedlowy i zaczął rozrzucać kiełbaski nadziane gwoździami i niedługo żaden owczarek niemiecki nie wrócił cało z podwórka

Pan wyznaje to samo co ja! Kot to szkodnik! Robactwa na ogrodzie pełno bo żaden ptak w mojej okolicy nie usiądzie bo te ku*wy biegają gdzie chcą wszyscy sąsiedzi mają koty jeden to nawet 4! Debile do kwadratu! O tym, że niszczą mi moje rabaty już nie wspomnę
Lepiej, żeby ptak nasrał Ci na łeb? Skoro lubisz maczać się w srace.
oho.. Dzieci wstaja z lozeczka i zaczynaja podskakiwac. Chodz pajacu z koteckiem na jakies pole, to was z dzikiem pomyle;)
Spokojnie, te wasze kotecki zamiast robic cos pozytecznego, jak lapanie pospolitych zasrancow, wola jednak uganiac sie za czyms bardziej wartosciowym. Jeszcze nie widzialem kota, ktory upolowal golebiowego zasranca.
A ja nienawidze tych zracych sie kotow pod oknem o 3 nad ranem. Ale na szczescie zywolapka powoli je odlawia.
A wszystkim przypominam, ze odwalanie akcji jak na filmie. Polowanie z kotem czy innym stworem na dzikie stwory podlega pod zwykle paragrafy klusownictwa i sa za to srogie kary. To ze nikt u nas tego nie goni, to odrebna kwestia.. Ale nie dziwcie sie amebki z przedszkola, ze jak wasz siersciuch bedzie bez nadzoru poza domem, to dokona 9 zyc na krolowa sadolowych chorob.. olowice.
Mocno byś się zdziwił gamoniu no ale napinaj się dalej
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie