Zdjęcia przedstawiają wiele dowodów na istnienie obcych cywilizacji w czasach teraźniejszych jak i starożytnych. Myślę, że temat wam się spodoba.
Wiem, że temat całkowicie ściągnięty z kwejka, więc nie musicie tego mi mówić.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-17, 18:18
UFO istnieje, to może być nawet twoja matka lecąca nad terytorium Ukrainy
konto usunięte
2013-01-17, 19:07
Dobra chłopaki - jedyna metoda na ogarnięcie prędkości światła to budowa statków o zerowej masie...
Czyli zbudowanych z materii i antymaterii, to trzeba ogarnąć i rozdzielić czymś co zapobiegło by łączeniu się antymaterii z materią. tyle.
modzgi napisał/a:
Dobra chłopaki - jedyna metoda na ogarnięcie prędkości światła to budowa statków o zerowej masie...
Czyli zbudowanych z materii i antymaterii, to trzeba ogarnąć i rozdzielić czymś co zapobiegło by łączeniu się antymaterii z materią. tyle.
Eee... antymateria nie ma ujemnej masy.
konto usunięte
2013-01-17, 20:38
eeeeeee........ ale ma ujemny ładunek, w konfrontacji wytworzyło by to ciąg grawitacyjny który skutkowalby zerową masą (albo czarną dziurą), zauważ iż masa to pojęciw względne, gdyż ludzie na księżycu ważą mniej
Na pewno Jezus też był kosmitą, obcy zabrali Maryję na swój statek zapłodnili, a ona myślała, że oni to sam Bóg czy duch święty, białe światło, niepokalane poczęcie, tak na pewno
konto usunięte
2013-01-18, 0:04
Najśmieszniejszy jest fakt w tym, że jakiś debil napisze "Wszystkie te zdjecia/filmy to fake", nastepni idioci nie zastanawiajac sie głebiej, nie analizujac ich z innymi przypadkami zgodza sie zaraz z taka osoba, bo nie umieją czytać, a tamten k*rwa napisał krócej i prościej.
Dodatkowo teraz dzięki programom (do obróbki zdjęć/filmów) z internetu każdy może robić sobie fotomontaż, po czym zaraz wstawi to na yt pod tagami np. UFO Kosmici i ch*j, przez co takich "sceptyków" liczba rośnie.
Ehh... Ch*j wam w te nie kosmiczne dupska.
konto usunięte
2013-01-18, 10:36
@Marcellox
Wcale nie potrzebujesz programów żeby podrobić zdjęcie. Zawieszasz na żyłce mały spodek lub inne gówno i robisz zdjęcie nieba, a na tym zdjęciu widnieje "najprawdziwszy z prawdziwych" statek kosmiczny. I to nie może być fake bo przecież w latach 50 - tych nie było takich jak dziś programów do obróbki zdjęć.
"nastepni idioci nie zastanawiajac sie głebiej, nie analizujac ich z innymi przypadkami" Co jest bardziej prawdopodobne: kilku starych zgredów postanowiło opowiadać bajki o latających spodkach i porwaniach podczas, których zaglądano im do dupy czy rzeczywiście coś jest na rzeczy i rząd ukrywa to przed nami? W książce Mostowicza "MY z kosmosu" jest opisana historia dra Hynka (czy jakoś tak), który podobno pracował w NASA (jeżeli mnie pamięć nie myli), później odszedł lub go wywalili (pewnie dlatego, że ześwirował) bo nie mógł dłużej zatajać prawdy na temat obcych cywilizacji. Przeprowadzał wywiady z wieloma amerykana, którzy rzekomo widzieli UFO, latające talerze, a nawet byli porywani. Chu*j jestem sceptykiem.